De la altii: Cum poti face un dormitor rosu sa nu fie kitchos?

Cum poti face un dormitor rosu sa nu fie kitchos?

 

Culoarea rosie este culoarea pasiunii. Iar dormitorul, asa cum stim, este un loc unde pasiunea este binevenita si manifestata. Totodata, culoarea rosie este o culoare energizanta si te poate ajuta foarte mult dimineata, cand te trezesti. Vazand o culoare atat de puternica, te vei umple de energie si de incredere. Ceea ce este foarte bine mai ales in munca pe care o desfasori.

Pe de alta parte, rosu este o culoare destul de feminina, ceea ce o face sa fie potrivita pentru o camera de fata, inca de la varsta la care poate sa stea singura in camera sa fara pagube prea mari. Un astfel de detaliu ii poate influenta viata in bine, fetita crescand cu o atitudine de invingatoare si cu incredere constanta in sine.

Insa atunci cand te gandesti sa cumperi un dormitor rosu trebuie sa stii ca sunt cateva indicatii dupa care trebuie sa te ghidezi, ca sa nu ajungi in “extrema rosie”. Nu poti sa alegi mobilier rosu, vopsea lavabila rosie si asternuturi rosii. Este prea mult pentru oricine si situatia poate scapa de sub control. Fiind atat de puternica, culoarea rosie in exces poate oferi stari de agitatie si disconfort inexplicabil.

Asa ca, fie alegi mobilierul rosu sau cu anumite parti rosii, fie vopsesti peretii in rosu si atunci mobilierul trebuie sa fie intr-o culoare calma, cum este albul, pentru un contrast perfect, sau cremul pentru mai multa caldura. Iar daca nu esti sigur(a) ca iti vei dori mereu sa vezi rosu in fata ochilor cand te vei trezi, poti sa optezi pentru asternuturi si accesorii rosii, pe care poti sa le schimbi oricand simti ca e prea mult.

Alege cantitatea de rosu pe care ti-o doresti in dormitor cu ajutorul magazinului Tamos care propune cateva modele de mobilier de dormitor chiar incantatoare.

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Phone: 021 255 6677

Articolul Cum poti face un dormitor rosu sa nu fie kitchos? este de la firma Tamos. Daca doresti ca si articolul tau sa apara pe unul dintre blogurile mele, nu ezita sa trimiti un mail la adresa contact arond emilcalinescu punct eu.

Lasă un răspuns