De la altii: De ce sunt cântarele de 2000 kg atât de populare

De ce sunt cântarele de 2000 kg atât de populare

 

Odată cu avansul industrial și tehnologic a apărut și nevoia crescută de cântare industriale și platforme extrem de precise. Clienții nu se mai mulțumesc cu valori aproximative. Producătorii vor să fie siguri că afacerea lor este într-adevăr profitabilă. Cererea de mijloace sigure de cântărire este la un nivel maxim. Un cântar de 2000 kg este un instrument extrem de versatil care poate fi utilizat în aproape toate domeniile de activitate. Iată câteva motive pentru care un astfel de cântar a devenit atât de popular.

Este indispensabil

Adevărul e că un cântar platformă este un instrument fără de care nu se poate funcționa. Un cântar care poate suporta greutăți de 2000 kg este un cântar de mărime medie aflat undeva la mijloc între cântarele mici, de 300-400 kg și cele foarte mari de 6000-7000 kg. Un cântar care suporta 2000 kg poate satisface toate necesitățile unei companii farmaceutice sau nevoile unei afaceri medii de transport. Cântarul este de obicei dotat cu rampe de încărcare astfel încât pe el se pot urca ușor butoaie, pachete sau alte obiecte voluminoase.

Perfect pentru obiecte grele

Baza largă și centrul jos de greutate fac dintr-un astfel de cântar un instrument ideal pentru obiecte mari și grele. Șansa ca obiectele să se miște în timpul cântăririi este astfel minimizată, cântărirea este rapidă și precisă. Cântarul pentru obiectele care ajung pana la 2000 kg se plasează pe podea și nu ocupă niciodată mult spațiu. Acesta este și motivul pentru care este instrumentul preferat al tuturor comercianților atunci când este necesară cântărirea obiectelor grele și de dimensiuni mari. Dacă instrumentul folosit este unul electronic și are un afișaj digital, șansele de a obține măsurători de mare precizie cresc considerabil.

Ușor de întreținut

Un cântar de 2000 kg este de obicei un obiect plat, așezat pe podea. Pe el se pot încărca și cântări obiecte foarte voluminoase. Astfel de cântare platformă sunt populare pentru că sunt portabile, rezistente și ușor de utilizat. Platformele cu diverse capacități de cântărire se pot folosi la poștă, în spitale, la veterinar, în transporturi sau industrie. Industria alimentară, industria farmaceutică și alte medii de producție preferă astfel de cântare din oțel pentru că pot fi spălate și întreținute foarte ușor. Astfel de cântare pot fi din oțel sau aluminiu.

Platforme industriale

Rezistent la coroziune

Cele mai multe platforme industriale sunt produse pentru utilizarea în medii dure, toxice și uneori chiar explozive. Mecanismele intricate ale unui cântar trebuie să reziste tuturor intemperiilor. Dacă un cântar pentru greutati indică într-o zi 2080 kg și în altă zi 1986 kg afacerea pierde automat din credibilitate. De cele mai multe ori producătorii protejează cântarele fie cu ajutorul unui strat de vopsea rezistent la coroziune fie prin alte metode.

Ușor de calibrat

Orice platforma de 2000 kg este de obicei achiziționat pentru o folosire intensă. Din această cauză precizia trebuie să rămână constantă. Instructajul privind calibrarea platformelor se face la achiziționare astfel încât cei care utilizează produsul să poată interveni și verifica corectitudinea măsurătorilor. În caz de necesitate, firma producătoare poate trimite un specialist pentru calibrare și recalibrare.

Într-o societate în care precizia și rapiditatea sunt extrem de apreciate cântarele de 2000 kg sunt o idee excelentă. Acest instrument de măsurare face cu siguranță munca mai ușoară și producția mai rapidă.

1 thoughts on “De la altii: De ce sunt cântarele de 2000 kg atât de populare

Lasă un răspuns