De la altii: Focus Rent

Cum va promiteam, postez un alt articol de prezentare. Cei de la Focus Rent nu sunt la primul articol pe blogul meu. Fara alte comentarii, va las cu articolul celor de la Focus Rent:

Ai găsit destinaţia perfectă pentru vacanţă, ai făcut rezervări la cel mai în vogă hotel dar nu ai o maşină care să-ţi satisfacă toate dorinţele pe întreaga perioadă a călătoriei? Focus Rent, companie inchirieri masini Otopeni îţi sare în ajutor!

Compania noastră de închirieri auto îţi oferă servicii de închirieri maşini non-stop la preţuri extrem de avantajoase, atât pentru călătoriile în România cât şi în străinătate! De asemenea, îţi punem la dispoziţie o flotă diversificată de autovehicule din care să alegi maşina perfectă pentru vacanţă!

Atat la preluare cat si la returnarea masinii, firma are obligatia de a face verificari sa aiba o imagine clara asupra starii acesteia. Orice defectiune mica observati la conducere este bine sa o semnalati celui care face aceasta verificare, sa se scrie intr-o nota scrisa, sa aveti dovada acelor defectiuni. In cazul in care observam ca reprezentantul firmei care face verificarile nu scrie in nota despre starea masinii observatiile si micile defectiuni semnalate de noi, putem sa refuzam oricand sa preluam masina si sa cerem alta masina care nu prezinta acele defectiuni.

Fie că alegi o maşină simplă dar eficientă precum Dacia Duster sau una mai exuberantă precum un BMW X5, Focus Rent îţi promite sisteme de siguranţă şi confort de ultimă generaţie, punându-ţi la dispoziţie şi posibilitatea de a închiria maşini cu şofer sau de a beneficia de transferul către şi de la Aeroportul Otopeni Henri Coandă.

Iar dacă ai o familie mai numeroasă, firma noastră îţi poate oferi un Mercedes Vito sau un VW Transporter pentru o vacanţă de neuitat. Şi să nu crezi că asta e tot! Îţi punem la dispoziţie şi accesorii precum GPS, portbagaje Thulle sau scaune pentru copii.
Dacă vrei să afli mai multe detalii referitoare la procedura de rent a car Bucharest/inchirieri auto Otopeni, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon (+4)0735-05-7777.

Daca aveti nevoie de inchirierea unei masini, apelati cu incredere la Focus Rent. Salutari MINUNATE tuturor!

5 thoughts on “De la altii: Focus Rent

  1. Foarte bun articol, cand nu avem nevoie de o masina in fiecare zi, inchirierea unei masini reprezinta alternativa ideala.

Lasă un răspuns