De la altii: IDENTITATEA VIZUALA

IDENTITATEA VIZUALA

 

Identitatea vizuala se impune si se manifesta prin toate aspectele sale, un ansamblu de reguli, recomandari de aplicare si dezvoltare a elementelor vizuale ale marcii. Toate aceste elemente reprezinta identitatea vizuala a companiei. Identitatea vizuala, care mai este numita si identitate de brand, este importanta indiferent de marimea companiei, atata timp cat se doreste diferentierea de competitori. Ce este de fapt aceasta identitate vizuala? Un sistem de elemente precum: logo, slogan, design prin culori, font, simbol, îmbracăminte, documente personalizate, template de newsletter, vechicule, clădiri şi alte elemente vizuale care au ca scop principal recunoaşterea unei organizaţii sau a unui brand şi reprezintă totodată o parte esenţială a strategiei de comunicare. Specialistii echipei de branding de la compania Sigla si Lozinca cred in ideea ca identitatea vizuala poate transmite foarte multe într-un timp foarte scurt, motiv pentru care trebuie sa ii acordam atenţie maxima.

Sigla si lozinca

Identitatea vizuala, aplicata corect intr-un mix de marketing, este cea care poziţioneaza pe piata o organizaţie sau un brand si il diferentiaza de competitie, castiga credibilitatea publicului, exprima in acelasi timp seriozitate si reuseste sa ramana in mintea consumatorului.In manualul de identitate vizuala, pe langa elementele legate de construirea logo-ului, mai sunt evidentiate si anumite reguli despre cum ar trebui sa fie folosita identitatea de brand in raport cu anumite tipuri de materiale promotionale, precum materialele de papetarie, reguli de utilizare în designul de ambalaj in cazul brandurilor de produs si reguli de aplicare a teritoriului vizual.

Identitatea vizuala

Toate serviciile de branding oferite de Sigla si Lozinca sunt prezentate pe site-ul siglasilozinca.ro. Aici gasesti toate informatiile necesare despre branding si despre ce presupune identitatea vizuala dar si informatii despre costuri si date de contact.

One thought on “De la altii: IDENTITATEA VIZUALA

Lasă un răspuns