De la altii: Laminatorul si ce ne ofera el

Laminatorul si ce ne ofera el

 

Laminarea este tehnica prin care se fabrica un produs, un material in mai multe straturi, pentru ca materialul de baza sa fie mai rezistent, mai stabil, izolat si protejat de orice incidente. Laminarea de regula se face permanent si este realizata, aici depinde de laminator, la cald, la rece sau si la cald si la rece. Laminarea este un proces ce ne ofera o protectie sporita pentru mai multe obiecte, care in timp s-ar deteriora fara aceasta protectie. Un laminator este un produs foarte util, produs ce satisface o nevoie acuta si existenta, protejarea a ce este important pentru noi, mai ales a lucrurilor fragile, precum acte sau poze unicat cu cei dragi. La Pin gasesti un laminator pentru tine, ai aici o gama larga din care poti alege, laminatoare profesionale, comerciale, la cald, rece sau combinate, indiferent pentru ce aplicatie iti doresti un laminator cu siguranta il vei gasi aici.

Laminarea este o solutie foarte buna pentru pastrarea lucrurilor care se deterioreaza in timp, sau cele pe care le folosesti des, intr-o stare cat mai buna. O poza cu un membru al familiei, de pe vremea cand nu era totul digital, ce sa faci ca sa o pastrezi? – pentru ca in timp se va distruge. Poti sa o pui intr-un album si sa o tii acolo, dar asta nu te ajuta cu nimic; poti sa o scanezi si sa o stochezi undeva, dar din nou, nu te ajuta. Daca o laminezi poti sa o ai mereu cu tine, fara sa risti sa se distruga sau sa se deterioreze. Laminatorul iti ofera siguranta si protectie. Laminatoarele performante de la Pin se descurca cu imagini, poze, brosuri, reviste sau acte de dimensiuni mari indiferent daca acestea sunt realizate pe hartie, autocolant sau medii rigide precum forex sau plexiglas.

Un laminator este un aparat foarte util, care ofera dincolo de protectie, un look nou si o noua senzatie la atingere. Descopera intreaga gama de laminatoare si echipamente pentru industria publicitara si nu numai la Pin.ro !

Lasă un răspuns