De la altii: Legume sanatoase

Legume sanatoase

 

Probabil nu toata lumea a auzit de aceasta fundatie non-profit care si-a propus sa aduca zambetul pe  buze a milioane de oameni din toata lumea ajutandu-i in mod direct si indirect. Aceasta fundatie Lyoness incearca  sa faca tot posibilul pentru a le asigura oamenilor un mediu perfect in care pot sa traiasca fara a fi  influentati de anumiti factori climatici care ne dauneaza sanatatii din cauza poluarii. In ultimii ani gradul  de poluare a crescut semnificativ si acest lucru trebuie sa ne ingrijoreze din ce in ce mai mult.

Trebuie  sa facem tot posibilul pentru a impiedica poluarea anumitor locuri din natura care ne sunt vitale, precum  padurea “plamanul verde al planetei”. Fundatia Greenfinity Lyoness are proiecte in desfasurare in toata  lumea si incearca sa protejeze cat mai mult mediul inconjurator. De aceea aici se propun proiecte care  ajuta foarte mult oamenii si prin care se protejeaza si mediul. Printre principalele tinte pe care le au cei de  aici, este promovarea folosirii energiilor alternative care nu mai polueaza mediul si protectia mediului pe o  durata cat mai mare de timp. Philippinen Garten este unul din proiectele aflate in derulare la Greenfinity inlocuiesti cu fraza. Va recomand Fundatia Lyoness. Si pui link pe Fundatia Lyoness.

Aici cei de la Greenfinity incearca sa ii invete pe cei mici sa manance cat mai sanatos si mai ales legume  de calitate. Pentru a le oferi celor mici legume de calitate, fundatia s-a gandit sa faca o gradina speciala  unde sa se creasca legumele necesare pentru copii. Din pacate, in Philipine foarte multi copii sufera de  malnutritie. Ei au nevoie de mancare sanatoasa si plina de vitamine, iar cu ajutorul celor de la Greenfinity  si a voluntarilor de aici, cativa copii se pot bucura de niste daruri speciale care ii ajuta sa fie sanatosi.

Articolul Legume sanatoase este de la firma Lyoness. Daca doresti ca si articolul tau sa apara pe unul dintre blogurile mele, nu ezita sa trimiti un mail la adresa contact arond emilcalinescu punct eu.

Lasă un răspuns