De la altii: Nevoia creditului bancar

De la altii: Nevoia creditului bancar

 

Un nou articol despre credite si banci, primit pe adresa de mail a blogului. De aceasta data, este despre nevoia creditului bancar. Fara alte comentarii, vi-l supun atentiei:

Credite bancare de nevoi personale. Cel mai probabil ati auzit de ele, insa putini stiu ca ele iti pot aduce zambetul pe buze, atunci cand datoriile tale sunt uriase. Poate ma crezi, poate ca nu, insa eu am avut doi prieteni care impreuna au facut un imprumut in banca pentru a infiinta o scoala auto. Au cumparat masini pentru scoala, au investit o gramada in promovare si intr-un timp, firma lor era pe cai mari. Deja ajunsese cea mai populara din oras, iar intr-un timp foarte scurt, ajunsese la peste 100 de elevi pe luna. Suna bine asa-i? Suna destul de bine, insa in ultimul timp, elevii au inceput sa pice, iar scoala lor ajunsese in prag de faliment. Dupa o luna, firma ajunsese la faliment si a fost inchisa. Insa cine sa plateasca datoriile? Tot ei, dar din ce? Asa ca oamenii nu s-au stresat si au actionat cu cap. Au facut frumos patru credite bancare pentru nevoi personale. Creditele au o dobanda foarte mica, iar in loc sa plateasca la banca peste 1.200 lei, platesc doar pe credite undeva la 650-700 lei. Deci se merita sa faci credite bancare pentru nevoi personale? Desigur ca da. Iti pot ele salva afacerea sau chiar averea? Desigur, asta in functie si de tine. Alege sa actionezi cu cap. Daca doresti sa faci credite bancare, te invit sa intri pe credite.ro si sa te interesezi acolo. Ai mai multe informatii acolo.

De la altii: Nevoia creditului bancar – articol primit pe adresa blogului. Va urma, cat de curand, un mare maraton de articole gazduite. Anunt tema cat de curand. Ramaneti prin preajma. Salutari MINUNATE tuturor!

One thought on “De la altii: Nevoia creditului bancar

Lasă un răspuns