De la altii: Prima tableta

Prima tableta – ce trebuie sa stii

 

In timp ce pe piata apar tot mai multe modele de tablete ieftine, pentru cumparatori decizia de a alege un model care sa corespunda exact cerintelor pe care le au, poate deveni o sarcina destul de dificila. Pentru a evita astfel de situatii, echipa e365.ro va sugereaza cateva sfaturi pe care ar trebui sa le stiti daca intentionati sa faceti o achizitie in acest sens.

    1. Pentru ce aveti nevoie de o tableta

Inainte de a cumpara prima tableta care va impresioneaza datorita designului atractiv, ar trebui sa stabiliti motivul pentru care veti face aceasta achizitie . Va doriti pur si simplu un gadget pentru calatorii pentru a va uita la filme sau vreti sa inlocuiti PC-ul? Pentru fiecare raspuns aveti la dispozitie modele diferite ce indeplinesc criteriile specifice fiecarei situatii.

  1. Pretul face diferenta

Chiar si asa, asta nu inseamna ca o tableta extrem de scumpa este un produs de cea mai buna calitate care chiar merita fiecare banut, la fel cum nici dispozitivele ieftine nu au cele mai slabe calitati. Insa, de cele mai multe ori, exista un motiv adevarat in spatele fiecarui pret. Asa ca atunci cand faceti o alegere, ar trebui mai intai sa descoperiti pretul din toate punctele de vedere, nu doar cel afisat pe produs.

  1. Producator

Este foarte important sa alegeti producatorul intr-un mod inteligent. In cazul in care apar anumite neplaceri trebuie sa fiti siguri ca ati ales un producator care rezolva periodic situatiile neplacute prin update-uri. De asemenea, pentru a evita probleme pentru care chiar nu exista solutii, evitati producatorii necunoscuti .

  1. Sistem de operare

Cele mai importante sisteme de operare sunt iOS si Android, ambele avand atat avantaje cat si dezavantaje.

iOS de la Apple va pune la dispozitie diverse aplicatii dar si un sistem hardware si software pe care va puteti baza.

Sistemul Android este folosit de numeroase tablete si pune la dispozitia utilizatorilor aplicatii pentru orice domeniu. Daca doriti sa va achizitionati o tableta sau orice alte electronice prevazute cu un sistem Android, noi va recomandam sa alegeti un furnizor cunoscut pentru reputatia de a oferi intotdeauna cele mai bune servicii.

  1. Capacitate de stocare

Chiar daca la inceput nu i se acorda foarte multa atentie, capacitatea de stocare a unei tablete este foarte importanta mai ales daca gadgetul este folosit pentru a stoca muzica, filme, poze, etc. De obicei, trebuie sa va multumiti cu doar cativa GB, insa aceasta situatie poate fi infrumusetata cu ajutorul unui card de memorie SD sau microSD.

Prima tableta – un articol venit pe adresa de mail deja cunoscuta, contact arond emilcalinescu. Daca vrei ca si articolul tau sa apara aici, nu ezita sa-mi scrii. Salutari MINUNATE tuturor!

One thought on “De la altii: Prima tableta

Lasă un răspuns