De la altii: Schimbam parchetul

Schimbam parchetul

 

Una din cele mai dificile schimbari pe care poti sa o faci in locuinta ta, este fara doar si poate, inlocuirea parchetului. Cel vechi trebuie eliminat si cel nou trebuie montat cu grija, nu de alta, dar nu vrem sa stricam aspectul parchetului si nici a camerei in care el este montat. De aceea trebuie sa apelezi la niste mesteri parchetari care sa il monteze asa cum trebuie.

 Parchet

Compania Parchet pe Viata este singura din Bucuresti care are doi mesteri parchetari certificati de compania suedeza Bona – o emblema internationala in materie de instalare, intretinere si renovare a parchetului. Deci nu mai este de mirare ca instalarea unui parchet triplu stratificat sau a unui parchet lemn nu se dovedeste a fi pentru compania Parchet pe Viata o provocare ci o misiune usor de indeplinit.

Daca alegi sa cumperi produse de la compania Parchet pe Viata aveti de unde alege caci portofoliul firmei numara peste 200 de modele de parchet din lemn masiv, din diverse esente, dimensiuni, tonuri de culoare si grosimi.

 

Si pentru ca firma Parchet pe Viata vrea sa le dea posibilitatea clientilor de a verifica si testa calitatea lemului din care este facut parchetul si bineinteles sa cunoasca echipa cu care compania Parchet pe Viata lucreaza, a amenajat un showroom amenajat pe strada Logofat Luca Stroici, Nr. 40, sector 2, din Bucuresti. La showroom clientii au posibilitatea si sa vorbeasca personal cu un arhitect care le va raspunde la toate intrebarile pe care acestia le au in legatura cu amenajarea locuintei lor. De asemenea, mai aruncati o privire si pe dusumea lemn.

Daca ai impresia ca firma Parchet pe Viata lucreaza doar cu lemnul, vrem sa te anuntam ca nu este asa, asadar daca te intereseaza deck-uri pentru piscine sau terase, lambriuri, fatade sau scari de interior, le gasesti pe toate la ei pe site sau in showroom-ul lor, ele vor fi livrate acasa imediat si nu vor depasi termenul de livrare, dar daca ei vor intarzia cu livrarea cu mai mult de 48 de ore de la termenul stabilit impreuna cu tine iti vor oferi o reducere de 15% din valoarea totala a contractului. De asemenea montarea produselor se va face cu mesterii lor experimentati.

Nu uita de promotia saptamanala „Happy Week”. Ce inseamna asta? Ei bine, tu poti beneficia de 15% reducere la 5 produse care se regasesc in oferta saptamanii respective.

Firma Parchet pe Viata are o experienta de 6 ani, in acesti ani compania a reusit sa faca 2.750 de familii fericite, sa monteze 25.000 mp de parchet, sa reconditioneze 65.000 mp de parchet si sa adune un numar de 18.000 ore de pregatire profesionala.

Schimbam parchetul – articol primit pe adresa contact arond emilcalinescu punct eu. Daca doresti ca si articolul tau sa apara aici, nu ezita sa trimiti un mail. Salutari MINUNATE tuturor!

Lasă un răspuns