De la altii: Sfaturi de machiaj pentru fetele cu ochi mici

Sfaturi de machiaj pentru fetele cu ochi mici

 

Ochii mici sunt o piedica pentru o privire expresiva, iar fara niste tehnici bune de evidentiere a ochilor s-ar putea sa te pierzi in anonimat. Asadar, daca ai ochi mici, urmareste aceste sfaturi prin care sa ti-i evidentiezi asa cum trebuie.

Insa, nu inainte sa iti cumperi cosmetice originale, de calitate! Gasesti cosmetice online bune pe site-ul EyesLipsFace.com.ro. Iar acum, sa ne intoarcem la sfaturi:

    • da o forma frumoasa sprancenelor. O linie bine definita va pune in evidenta zona ochilor. Pentru a corecta unele defecte in linia naturala a sprancenelor, foloseste un creion special pentru sprancene, in culoarea parului tau.
    • Foloseste primer pe pleoape, inainte sa aplici orice tip de fard sau creion dermatograf. In felul acesta, te asiguri ca machiajul ochilor va dura pentru mai mult timp.

v

  • Alege culoarea potrivita de eyeliner, in functie de culoarea ochilor tai. Maro inchis pentru ochi albastri, pruna pentru ochii verzi, negru sau albastru pentru ochii maro si roz sau mov pentru ochii caprui.
  • La aplicarea eyeliner-ului incepe cu coltul din interior al pleoapei si intinde-l inspre exterior. Traseaza linia putin mai lunga decat coltul exterior al ochilor, pentru un efect de marire.
  • Aplica putin fard alb sau stralucitor pe colturile interioare ale ochilor, pe osul sprancenelor si chiar sub colturile exterioare ale ochilor. Aceasta este o metoda perfecta de a-ti lumina privirea si a evidentia ochii.
  • foloseste un cleste pentru gene dupa ce aplici rimelul. Poti sa aplici si doua straturi, insa aplica-l pe al doilea atunci cand primul nu s-a uscat inca – in felul acesta genele nu vor fi prea incarcate. Iar pentru genele de jos, foloseste doar un strat.

Urmarind acesti pasi vei obtine un machiaj de zi care iti va pune ochii in evidenta; machiajul este usor de realizat si odata ce vei invata tehnica, iti vei realiza machiajul in maxim 10 minute. Cosmetice online gasesti pe EyesLipsFace.com.ro

Sfaturi de machiaj pentru fetele cu ochi mici – articol primit pe adresa contact@emilcalinescu.eu. Daca doriti ca articolul vostru sa apara aici, trimiteti un mail. Salutari MINUNATE tuturor!

1 thoughts on “De la altii: Sfaturi de machiaj pentru fetele cu ochi mici

Lasă un răspuns