De la altii: Sfaturi pentru a gasi cea mai buna garsoniera de inchiriat in Ploiesti

Sfaturi pentru a gasi cea mai buna garsoniera de inchiriat in Ploiesti

 

Te-ai decis sa te muti din casa parinteasca, sa fii mai independent si sa locuiesti singur? Alegerea imobilului s-ar putea sa iti dea batai de cap! Garsoniere de inchiriat in Ploiesti sunt destule, insa trebuie sa stii care sunt lucrurile pe care trebuie sa le urmaresti in procesul de cautare.

Daca vrei sa te muti cat mai repede si sa ai parte de un imobil fara probleme, poti sa intri in contact cu o agentie imobiliara. In Ploiesti poti apela la Royal Imobiliare, o agentie care dispune de zeci de garsoniere de inchiriat in Ploiesti. Ei vor filtra cerintele tale prin baza lor de date si vor gasi cea mai avantajoasa optiune pentru tine. In plus, te vor ajuta si sa completezi toate documentele si formularele de care vei avea nevoie pentru a inchiria apartamentul.

Insa daca nu stii exact ce cauti la imobilul respectiv, si nu stii unde se ascund de obicei problemele imobilelor tot iti va fi greu. Sfaturile de mai jos te vor ajuta sa cauti si sa alegi cea mai buna oferta de pe piata:

– preturile garsonierelor de inchiriat scad putin pe timp de vara, deoarece multi studenti se intorc spre casele lor. Acum ca stii acest lucru vei putea negocia putin pretul chiriei in cazul in care ai inceput cautarile in sezonul cald.

– chiria garsonierei variaza in functie de marimea acesteia. Calculeaza cu aproximatie spatiul de care ai nevoie si comunica-i agentului imobiliar numarul. Din acel moment, agentul va cauta doar imobile de marimi apropiate cu dimensiunea data.

– incheie un contract de inchiriere – Daca alegi sa inchiriezi o garsoniera printr-o agentie imobiliara, se va incheia un contract, cu siguranta. Iar daca nu, ar fi bine sa ceri incheierea unui contract legal, pentru mai multa siguranta. Atentie la clauzele stipulate in contract – se prea poate ca scris cu litere mici sa ti se ceara sa nu aduci oaspeti in imobil, sa nu tii animale de companie, sa nu redecorezi etc. Clauzele nu sunt un lucru rau si pot sa existe de ambele parti, insa e bine sa fii constient de existenta lor si sa pui intrebari daca ceva iti e neclar.

– stabileste impreuna cu properietarul, sau prin intermediul unui agent imobiliar, cine se va ocupa de posibilele defectiuni care pot sa apara in imobil. De asemenea, discutati si despre posibilele lucrari care se pot efectua pe scara blocului, investitii in intreg blocul de apartamente – cine va suporta aceste cheltuieli?

– vorbiti despre asigurarea imobilului si riscurile care sunt acoperite de aceasta.

– stabiliti impreuna un preaviz, un numar de zile in care sa se anunte plecarea din imobil din diverse motive.

– intrebati despre zona unde este situata garsoniera, precum si despre vecini. Au existat unele incidente, trebuie sa stii niste lucruri legate de ce le place si ce nu le place vecinilor?

Acestea sunt doar cateva dintre subiectele pe care le puteti aborda in discutiile cu proprietarul imobilului sau agentul imobiliar. Discutand despre ele iti vei da seama daca totul este in regula sau nu cu imobilul respectiv. Iar, pentru mai putine batai de cap, va recomand sa apelati la o echipa de profesionisti – Royal Imobiliare.

ROYAL IMOBILIARE

Agentie Imobiliara

str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO

Phone: 0371 330 301

Bafta la gasit garsoniera de inchiriat in Ploiesti. Salutari MINUNATE tuturor! ­čÖé

Las─â un r─âspuns