De la altii: Tendinte de decorare a locuintei in 2014

De la altii: Tendinte de decorare a locuintei in 2014

 

Daca sunteti la acea faza in care nu va mai suportati casa si vreti sa faceti o schimbare de design sau, pur si simplu, urmeaza sa va decorati noua locuinta, ceea ce ar trebui sa tineti minte sunt cateva tendinte in decorare pentru anul 2014. Nimeni nu doreste sa fie in afara trendurilor, dar intotdeauna doreste sa fie original, in sensul de a avea ceva diferit de toata lumea.

In plus, este o placere sa iti decorezi locuinta asa cum iti place si cu gandul la cum te vei simti in ea. Mobila este cea care ocupa cel mai mult spatiu si sunt principalele corpuri dintr-o camera si cele mai impozante. Tocmai de aceea trebuie sa acordati atentie la aceasta. Atunci cand cautati mobila asigurati-va ca se potriveste perfect ideii de decor pe care v-ati propus-o.

Stiluri

Ei bine, este foarte important sa stiti ca anul 2014 este foarte libertin in ceea ce priveste stilurile de amenajare a locuintei. Sunt importate fel de fel de stiluri din toate partile lumii, pentru ca sunt oameni care calatoresc tot mai mult si sunt impresionati de culturile altor tari, pe care vor sa le aduca si in casa lor. In plus, se concentreaza foarte mult pe trecutul nostru si se aleg culori pastel, care aduc atmosfera anilor ‘50 in intreaga locuinta.

Decoratiuni

In 2014 nu ne mai orientam spre glamour. Si nici spre etalarea ostentativa a bunurilor si elementelor de decor. Cat mai aerisit si luminos este mai bine decat obiecte inutile inghesuite la vedere. In schimb, se merge pe un aspect cat mai minimalist al elementelor tehnologice, care sa nu incarce aspectul unei camere.

Coloristica

Paleta de culori folosita, asa cum spuneam mai sus, tinde spre nuante pastelate. Se pare ca cele mai apreciate culori sunt turcoazul si galbenul intens in combinatie cu verde menta. Initial, daca te gandesti la ele nu par sa se potriveasca, insa atunci cand le vezi intr-un decor gata realizat, iti aduc un zambet pe fata si ofera o luminozitate aparte pentru intreaga incapere. Insa atentie la celelalte culori, care vor trebui sa fie neutre

Lasă un răspuns