De la altii: Descoperirea de card de la ING: solutia salvatoare pentru problemele tale

Descoperirea de card de la ING: solutia salvatoare pentru problemele tale

 

Oricui i s-a intamplat la un moment dat sa aiba nevoie rapid de o suma de bani.

Fie ca doresti sa profiti de anumite ocazii speciale sau sa amortizezi situatii neplacute, cea mai rapida si usoara metoda de a face rost de bani este descoperirea de card.

ING iti pune la dispozitie creditul ING Extra’ROL, un credit care functioneaza ca o descoperire de card si iti ofera relaxarea caracteristica oamenilor care nu sunt luati prin surprindere, orice le rezerva viata.

ING

Poti imprumuta pana la 35.000 de lei, in limita a 3 salarii lunare nete, pe o perioada de maxim 5 ani, la o dobanda de 11,44% pe an. Venitul minim net lunar solicitat este de numai 750 de lei.

Creditul poate fi acordat pe loc, fara adeverinta de salariu sau cupon de pensie (cu exceptia acelor situatii ce pot aparea independent de vointa bancii), daca venitul tau este raportat la ANAF. In cazul in care esti salariat si, conform legii, venitul tau nu este raportat la ANAF,  va fi necesar sa prezinti documentele doveditoare ale venitului.

Suma se ramburseaza lunar, prin alimentarea contului curent cu minimum 5% din suma utilizata (dar nu mai putin de 50 lei) plus dobanda aferenta sau intreaga suma utilizata plus dobanda aferenta, in cazul in care valoarea totala a sumei utilizate este mai mica de 50 lei.

Odata rambursata, suma minima de rambursat (5% din suma utilizata) poate fi reutilizata.

Avantajele ING Extra’ROL sunt multiple :

  • Ai acces la bani direct prin cardul tau ING atasat contului curent in lei, fara sa fie nevoie sa faci vreun transfer sau vreo cerere suplimentara. Adica te folosesti automat de ei dupa ce ai ramas fara bani in contul curent.
  • Ai acces permanent la bani prin ING Self’Bank sau internet banking ING Home’Bank, daca ai acest serviciu. Poti sa iti vizualizezi soldul contului, sa faci transferuri sau sa rambursezi anticipat fara niciun comision.
  • Rambursarea ratei lunare se face in cel mai comod si simplu mod cu putinta, fara cozi si formulare, fara niciun efort din partea ta. Banca va muta rata lunara automat din contul tau curent ING. Singurul lucru de care trebuie sa ai grija este sa ai banii in contul curent la data scadentei.

Afla mai multe informatii despre oferta de carduri ING.

Descoperirea de card de la ING: solutia salvatoare pentru problemele tale – articol venit pe celebra adresa contact arond emilcalinescu.eu. Daca vrei ca si articolul tau sa apara aici, nu ezita sa ma contactezi.

2 thoughts on “De la altii: Descoperirea de card de la ING: solutia salvatoare pentru problemele tale

Lasă un răspuns