De la altii: Despre moneda Ripple si daca merita investitia

De o popularitate tot mai mare se bucura in momentul de fata moneda Ripple, aceasta crescand in valoare mai mult decat s-ar fi asteptat multi. Se pare ca a depasit cu mult ritmul de crestere fata de alte monede valoroase la ora actuala, profiturile pe care le-a adus fiind deosebite.

Merita sa cumperi Ripple sau e de preferat sa te orientezi spre alte monede virtuale? Te invit sa afli mai departe cate ceva despre aceasta si despre cat de avantajoasa este o asemenea investitie.

In general, cand vine vorba despre criptomonede, un sfat util este sa astepti pentru ca rabdarea este esentiala in cazul acestora.

Merita investitia in Ripple?

Pentru inceput trebuie sa stii ca piata criptomonedelor este una cam volabila, deci se poate spune ca in privinta acesteia nimic nu este complet sigur. Totusi, trebuie sa fii sigur pe tine atunci cand iei decizia de a face o astfel de investitie. Avand in vedere faptul ca la ora actuala, pretul se situeaza la valoarea cea mai scumpa din istorie, trebuie intr-adevar gandita bine o astfel de decizie.

Cat se estimeaza un pret Ripple? Ei bine, inainte de toate, e bine sa stii ca de preferat e sa nu cumperi cand preturile sunt foarte mari. Ideea este ca nu ai de unde sti daca la ora actuala pretul Ripple este maxim sau daca va scadea iar la 3 dolari/moneda.

Unii prefera sa astepte pentru a vedea cum evolueaza piata criptomonedelor. Sunt persoane care cumpara inainte de a creste valoarea lor, altii care asteapta sa se stabilizeze. Cu  toate acestea, oricand se poate intampla sa se iveasca o noua crestere spectaculoasa.

 Ar putea fi o oportunitate de a te imbogati peste noapte, dar totul este la risc. Unii afirma ca in curand XRP va fi mai valoros decat Bitcoin-ul, cel putin din punct de vedere al popularitatii.

S-ar parea ca Ripple este moneda digitala ce a reusit sa conecteze bancile si procesatorii de plati din intreaga lume. De asemenea, aceasta vizeaza inlocuirea sistemului IBAN, considerandu-l a fi depasit, extrem de lent.

In anul 2017 moneda Ripple s-a dovedit a avea cea mai mare crestere. Spre exemplu, in ultima luna a anului anterior, aceasta a crescut de la 0.21 la 2.44. Care sunt avantajele pe care aceasta le prezinta si de care poti beneficia daca te decizi sa faci o investitie in acest sens?

Ei bine, faptul ca iti ofera posibilitatea de a realiza transferuri bancare din orice loc din lume intr-un timp extrem de scurt – de 4 secunde – este mai mult decat un avantaj. Cat de convenabil este sa finalizezi asa rapid o tranzactie, mai ales daca realizezi astfel de actiuni destul de frecvent?

Dintre toate criptomonedele care se remarca la ora actuala printr-un grad mai ridicat de popularitate, aceasta este cea mai scalabila si permite sa efectuezi in jur de 1500 de tranzactii pe secunda. Un numar de peste 100 de banci de la nivel national sustin pana in prezent aceasta moneda.

Un lucru este cert si anume ca moneda Ripple este una dintre cele mai stabile si eficiente monede de pe piata criptomonedelor. Acum ca ti-am adus la cunostinta toate aceste informatii, ce parere ai? Merita investitia in moneda Ripple?

Lasă un răspuns