Dupa problemele cu caldura din Bucuresti, aerul conditionat a devenit indispensabil

Aerul conditionat a devenit indispensabil pentru mine intai si intai vara. De cand s-a facut izolarea termica a blocului, adica invelirea lui in polistiren, am vesnica impresia ca nu se aeriseste corespunzator. Am impresia ca ma sufoc, ca nu pot respira.

Aerul conditionat a devenit indispensabil vara si din cauza zgomotului pe care-l resimt tot mai mult. Pur si simplu in aprilie si mai si ulterior in septembrie si octombrie eu dormeam cu fereastra deschisa. Ma trezeam intr-un aer extrem de proaspat si de placut. Doar ca de cativa ani, inca dinainte sa-mi pun aer conditionat, mi-am dat seama ca nu mai pot dormi din cauza zgomotului. Noaptea nu-i problema, oricum adorm mult dupa ora 00. Dimineata, insa, pe la ora 5, tramvaiul, dragutul de el, caci eu am fereastra fix la strada, m-ar trezi instant. Da, il aud si prin fereastra inchisa, dar ea atenueaza indeajuns de mult incat sa nu ma trezeasca.

Aerul conditionat a devenit indispensabil nu numai pentru mine, ci si pentru cei ce au fost nevoiti sa lucreze de acasa. Foarte multi prieteni si-au pus aer conditionat acasa, desi pana atunci nu aveau, din cauza lucrului de acasa, indirect din cauza pandemiei. Ei se intorceau seara tarziu acasa, cand deja nu mai era nevoie de aer conditionat. Ei aveau aer conditionat la munca si nu au simtit nevoia, pana acum, sa-si puna si acasa.

aerul conditionat a devenit indispensabil quickshop

De ce aerul conditionat a devenit indispensabil si iarna?

 

Aerul conditionat a devenit indispensabil si iarna de ceva timp. Stiti vesnicele probleme legate de caldura din Bucuresti. Veti spune ca as putea sa-mi iau centrala, ca aceasta rezolva si problema apei calde. Ceea ce este adevarat, cu un mic amendament: aerul conditionat mai si filtreaza aerul, mai baga aer filtrat, proaspat, in incapere. Ceea ce inseamna ca nu mai esti nevoit sa aerisesti foarte des, asa cum se recomanda in special in aceasta perioada.

Aerul conditionat a devenit indispensabil si pentru ca perioadele intermediare, de primavara si toamna, sunt din ce in ce mai scurte. Vara a fost anul acesta extrem de lunga, eu am avut aerul conditionat dat pe rece inclusiv in octombrie (motivele sunt cele enuntate mai sus) si daca vor continua problemele cu incalzirea, il voi mentine dat pe cald si prin martie ori chiar aprilie. Sunt exagerat, pot accepta asta, dar si vremea de afara imi incurajeaza exagerarile.

Aerul conditionat a devenit indispensabil si iarna mai ales din cauza contextului epidemiologic actual. Foarte multi oameni se duc la terasa sa ia masa, pranzul mai ales, caci la cina deja e prea frig, si ajung acasa extrem de infrigurati. Drept urmare, simt nevoia sa porneasca aerul condtionat, sa-l dea pe o temperatura extrem de ridicata, pentru a se incalzi. E drept, ulterior vor scadea treptat temperatura, insa la inceput vor simti nevoia sa se incalzeasca, sa se lafaie in caldura.

 

Aerul conditionat a devenit indispensabil, dar de unde-l iei?

 

Primul raspuns, la modul general vorbind, este sa-l iei dintr-un magazin specializat. Poate fi un magazin specializat pe aparate de aer conditionat, dar poate fi vorba si despre un magazin specializat pe produse de incalzire si climatizare. In aceasta ultima categorie intra si magazinul online QuickShop.ro – https://www.quickshop.ro/aer-conditionat-c31-p1. Care este avantajul unui astfel de magazin in dauna magazinelor universale, unde gasesti absolut orice? Pai avantajele sunt in numar de 3, din punctul meu de vedere.

Primul mare avantaj este legat de calitatea produselor. Magazinele specializate nu vor vinde marci low-cost si produse de proasta calitate, produse pe care le veti gasi, insa, in magazinele de electrocasnice si mai ales in hypermarketuri, locuri unde pretul este argumentul principal.

Al doilea avantaj este legat de sfaturile pe care oamenii dintr-un magazin specializat ti le pot oferi (sfaturi care pot veni atat offline, daca vorbim de magazine fizice, cat si telefonic sau online, in cazul magazinelor virtuale). Un aer conditionat nu este un produs pe care sa-l iei in fiecare an.

Aerul conditionat a devenit indispensabil - aer conditionat mobil Platinium
De ce sa-ti iei un aer conditionat mobil? Pai poate stai in chirie si nu vrei sa dai gauri pentru un aparat clasic de aer conditionat, de perete (nu vrei adica nu te lasa proprietarul). Ori poate nu ai spatiu pentru un astfel de aparat. Fiecare are motivele proprii.

Al treilea avantaj este legat de aranjarea site-ului. Pe site-urile magazinelor mari de electrocasnice veti gasi o categorie unica de aere conditonate. Pe quickshop, insa, veti gasi aer conditionat split, aer conditionat dublu split, aer conditionat multisplit, aer conditionat caseta de tavan ori aer conditionat portabil. Mai sunt si alte categorii, pe care, insa, le veti descoperi singuri.

Aerul conditionat a devenit indispensabil - aer conditionat caseta de tavan Midea
Aerul conditionat caseta de tavan este mult mai estetic. Este preferat de obicei pentru camerele de hotel ori camerele de conferinte. Oricum, in cladiri oficiale. Dar poate-ti doresti ca a ta casa si a ta camera sa arate oficial, deci poti incerca si asa ceva.
Legat de brand, eu am Midea acasa si am incredere maxima in ei. Aerul conditionat de mai sus este de o capacitate redusa, 4800 btu, deci este potrivit pentru camere mici, pentru dormitoare. Ori in camerele mai mari pot fi puse 2 astfel de aparate (varianta preferabila in dauna instalarii unui unic aer conditionat, foarte puternic).

Pentru ca contacta magazinul online quickshop, va stau la dispozitie numarul de telefon (0765 277 006), adresa de email (comenzi@quickshop.ro), dar si sediul fizic al companiei, situat in Dragomiresti Vale, jud Ilfov, pe strada Ciresului nr 14 (programul de lucru fiind luni-vineri intre orele 8 si 17).

Aerul conditionat a devenit indispensabil, chiar daca din pacate multi nu contientizeaza asta. Eu n-as da aerul meu conditionat pe niciun alt gadget. Intre a nu avea televizor in camera si a nu avea aer conditionat, presupunand ca cele 2 sunt la acelasi pret, prefer oricand sa renunt la televizor. Motivul este simplu: televiziorul inseamna distractie, entertainment, in timp ce aerul conditionat inseamna confort. Un minimum de confort as zice, nu lux, fita, cum era considerat, pe buna dreptate avand preturile, acum 10-15 ani.

Lasă un răspuns