Emilcalinescu.eu ATACAT

Blogul meu EMILCALINESCU.EU a fost atacat. Astept ca firma de hosting sa rezolve problema maine dimineata. Am inteles ca sunt atacate cam toate blogurile de wordpress in perioada asta. Nu stiu cat va mai sta in picioare si acest blog, habar n-am. Mai am blogul vechi, batranul blog de wordpress, in cel mai rau caz voi scrie pe acela. Nu sunt paranoic, nu voi da vina pe dusmani reali ori imaginari. Este foarte probabil ca atacatorii sa fie niste asiatici care-si testeaza cunostiintele IT pe bloguri de wp. E la moda, deh.

De atacat nu stiu cine m-a atacat, dar de bucurat pot banui cine se bucura. Numarul dusmanilor mei e in crestere (pe merit sau nu), asa ca pot spune ca-s destui oameni fericiti pe lumea asta pentru ca mi-a picat blogul. Ce as putea spune? Sa fie atenti sa nu devina Mircea Geoana cu bucuria de-o noapte? Sa le spun sa nu desfaca sampania pentru ca ulterior nu vor sti cum sa-i puna dopul la loc (si eventual vor trebui sa verse tot continutul ei)? Nu le zic nimic.

Eu zic sa va bucurati de viata. Sa va bucurati de raul oamenilor, sa fiti fericiti ca omul pe care-l urati are necazuri. O petrecere fulger merge, ce ziceti? ­čÖé

Ce ar mai fi de spus? Pai cam atat.

Salutari MINUNATE tuturor si ne vom reauzi cat de curand. Ramane de vazut exact din ce loc.

2 thoughts on “Emilcalinescu.eu ATACAT

  1. Si blogul meu a fost atacat in urma cu o saptamana. Instaleaza BulletProof Security, Wordfence, cod chapca pentru comentarii si login, schimba cuvantul admin cu altul..parola..etc..

  2. Nu te mai umfla atat in pene ca un blog nu se sparge atat de usor, si nici asiaticii sau orice grupare de hackeri nu sparg bloguri la intamplare doar ca sa vada cat de buni sunt. Tot ce are blogul tau provine de la firma de hosting. Esti mult prea neimportant pentru ca cineva sa se chinuie sa-ti sparga blogul.

Las─â un r─âspuns