Entrepreneurship – maraton de programare organizat de Allview

Am scris pana acum despre produsele Allview. Sunt din ce in ce mai bune, arata din ce in ce mai bine si nu sunt deloc scumpe. Poate cel mai important lucru este faptul ca sunt ROMANESTI. Iar faptul ca este firma romaneasca ar trebui sa-i confere un avantaj.

Spuneam, de asemenea, intr-unul dintre articolele precedente, ca m-as bucura ca produsele Allview sa fie subventionate de catre operatorii GSM. Inteleg de ce un telefon dual-sim nu este subventionat (intai si intai, nu poate fi vandut codat). Insa, mai nou, Allview are telefoane single-sim cu caracteristici de top. Modelul lor de varf (Allview X1 Xtreme, despre care am scris AICI) este la pretul de 2000 de lei, iar o reducere de 1000 de lei, la un abonament nu foarte scump, l-ar face foarte atractiv. Sau poate … PREA atractiv.

Acum Allview vine cu o initiativa foarte interesanta: un maraton de programare, intitulat Entrepreneurship. Este adresat tuturor studentilor pasionati de tehnologie si va avea loc pe 28 si 29 martie in aula Universitatii Transilvania din Brasov (daca nu stiati, Allview este o firma din Brasov). Evenimentul este organizat de firma Allview, impreuna cu Centrul pentru Diplomatie Publica, cu sprijinul Primăriei Brasov si al Universitatii Transilvania din Brasov.

In ce consta maratonul? Pai in timpul acestuia, echipe de studenti (minim 2, maxim 4 oameni) vor dezvolta, timp de 24 de ore, o aplicatie cu utilitate sociala pentru gadget-uri care folosesc Android. Daca nu stiati, toate device-urile Allview, tablete ori telefoane (single si dual-sim) folosesc sistemul de operare Android. La final, cele mai bune 3 aplicatii vor fi premiate de un juriu de specialitate.

Toate aplicatiile vor fi donate Comisiei Europene, care nu va avea insa dreptul de proprietate intelectuala asupra lor (aceasta doar le va promova in tari din cadrul UE).

Toate detaliile despre Entrepreneurship gasiti pe site-ul www.entrepreneurshipbv.ro.

Felicitari Allview pentru implicarea in acest frumos proiect si astept si alte initiative in acest sens. Salutari MINUNATE tuturor!

Lasă un răspuns