Facem pariu?

Facem pariu?

 

Ati auzit, probabil, sintagma deseori. Eu o folosesc, in general, atunci cand vreau sa arat ca am dreptate. Sunt dispus sa fac un pariu. Mizele nu sunt imense, fac pariu pe o bere, fac pariu pe o inghetata de 1 LEU, fac pariu pe chestii minore.

E drept, nu-mi place sa fac pariu pe sport. Nu ca nu mi-ar placea sa castig din pariuri, doar ca nu se intampla asta aproape deloc.

De fapt, din punctul MEU de vedere, pariul sigur este cel despre TRECUT. Eu fac pariuri despre chestii certe. Ultima oara am facut un pariu misto cu o amica: eu am spus ca LUBENITA (pepenele verde pentru analfabetii care nu stiu ce e; ori harbuz, ca poate unii-l stiu asa) face parte din familia CUCURBITACEE-lor. Ea zicea ca nu. Am facut pariu si am castigat, in mod cinstit, o bere.

Si despre viitor fac pariu si-mi place sa pariez, insa doar despre chestii in care sunt implicat. Imi place ca pariul sa depinda de mine si nu de altii. Trage unul in bara, elimina arbitrul un om degeaba, d-astea. Pierd si cei implicati direct, dar pierzi si tu.

E drept, sunt persoane care au ca unica sursa de venit pariurile. O fac profesionist. Am mai fost si eu pe la casele de pariuri, am mai auzit si eu diverse sfaturi. E drept, multi s-au reprofilat pe casele de pariuri online. Motivele sunt diverse: comoditatea, fumul excesiv din majoritatea caselor de pariuri clasice, anturajele dubioase pe care acestea le atrag (mergeti la case de pariuri de pe la Obor si veti vedea ce zic). PariuriSportive.com, spre exemplu, este printre cele mai vechi site-uri de pariuri din Romania.

Casele de pariuri online ofera, insa, multe alte avantaje:

1. Acasa la tine, pe calculator, poti face mult mai usor calculele. E drept, poti face calcule acasa si sa mergi la casa de pariuri, insa drumul, oricat de scurt ar fi, necesita un minim de timp.

2. Teoretic se pierde la capitolul socializare, insa se poate compensa prin socializarea la cineva acasa. Nu te impiedica nimeni sa te duci sa vezi meciul la cineva acasa.

3. Pretul platit este, teoretic, mai mic. Logica imi spune ca fix asa trebuie sa fie: casa de pariuri online nu mai plateste chirie pentru spatiu, nu mai plateste operatori, deci din start cotele ar trebui sa fie mai mari.

4. Pariurile live, pe care treptat au inceput sa le practice si casele de pariuri clasice. Ganditi-va la un meci gen Turcia – Croatia de la Euro 2008? Dupa golul Croatiei din minutul 119 NIMENI nu mai credea in sansa Turciei. Totusi, cativa nebuni au pariat, la misto sau chiar pe bune, ca Turcia va marca. Turcia chiar a marcat, castigand apoi la penaltiuri in fata unei Croatii DARAMATE.

Nu stiu cat a avut cota golul Turciei ori calficarea mai departe a acesteia, dar cine a pariat astfel s-a imbogatit. Iar astfel de pariuri puteau fu puse online.

5. Scapi de cozi. Uneori e coada la pariuri.

E drept, eu raman fanul pariurilor intre prieteni. Nu vreau sa platesc intermediari, nu vreau sa platesc taxe la stat. In plus, imi place sa castig. Nu conteaza premiul, nu conteaza in fata cui. Imi place doar sa fiu CASTIGATOR. Sunt unii care, constant, pierd. Nu e vorba de pariuri, e vorba de felul lor de a fi: sunt looseri. Imi place al dracului de mult sa fac pariu cu ei.

Ca sa inchei in tonul articolului, Facem pariu ca nu se va simti nimeni dupa acest articol? 🙂 Salutari CU MIZA tuturor! 🙂

Lasă un răspuns