Factura – prieten sau dusman!

– Ah, mai am o factura de platit! Cum de am uitat-o?!
– Las’, ca te descurci tu!
– Ahhh, mai e inca o factura!!! OFFFF!

Dialogul este imaginar, insa este cat se poate de real. In general factura este DUSMAN: o urasti, trebuie sa scapi de ea, s-o dai gata. Daca se poate sa le eviti, le eviti. Cu cea mai mare placere.

Cum va suna insa ideea de a-ti face din factura un PRIETEN? As zice, chiar, PRINCIPALA sursa de VENIT! Venit, nu cheltuiala!

Daca esti firma, e clar ca vei emite facturi. Azi o factura, maine o factura! Si vin banii. De unde faci rost de aceste facturi? Hai sa va dau o idee interesanta:

Program Facturare Geniusfacturare.ro

Stiu, tot vor exista persoane care vor considera factura un dusman. Voi doar sunteti de cealalta parte a baricadei. Dar asta e idealul, nu? Sa pleci de pe plantatia pe care muncesti acum, sa lasi pe seful sa dicteze cui doreste, sa muncesti pe cont propriu, iar acum fiecare factura sa-ti ADUCA bani, nu sa-ti ia bani din buzunar.

Dupa ce ai ajuns in situatia cu pricina, trebuie sa apelezi la un program performant de facturare. O firma, fie ea si mica, trebuie sa apeleze la programe PROFESIONISTE de facturare. Profesionisti pentru profesionisti #cumarveni

In final, cateva caracteristici despre programul de facturare de mai sus:
– 30 de zile GRATUIT. Il poti testa, nu te costa NIMIC!
– Personalizare factura cu logo-ul firmei. Este ceva absolut necesar in 2014. Zic.
– Facturi in alte monezi. Suntem in UE, economia e globalizata, e normal sa lucrezi cu multe alte valute.
– Preluare automata curs BNR.
– Posibilitatea modificarii ori anularii unui document gresit. Orice om greseste.
– Optiuni export in documente word ori PDF.
– Optiunea preluarii datelor clientilor direct de pe internet, dupa codul fiscal. Face si munca voastra de „Research”.

Este considerat un program simplu, usor de folosit si deloc scump. Nu te incurci in optiuni inutile si nici nu platesti ceva ce nu ai nevoie. Ideal pentru firmele mici. Facturile de mana ori in excel sunt, totusi, invechite. Si parca e mai sigur un astfel de program, elimina, din mers, greselile inerente ale omului

Nu stiu pentru voi cum este factura, dar daca va este INCA dusman, eu zic sa va straduiti s-o transformati in prieten. E drept, veti avea de platit in continuare facturi, dar macar nu vor mai fi TOATE dusmanul vostru. Zic. Salutari MINUNATE tuturor!

Lasă un răspuns