Farmecul mersului cu avionul

De cate ori ati mers in viata voastra cu avionul? O data? De doua ori? Nu vi s-a parut minunat sa va simtiti acolo sus? Stiti expresia IN AL IX-LEA CER? Stiti expresia SIMT CA PLUTESC? Pai daca nu stiati va zic eu: toate acestea sunt de bine. Nu e nimic de rau.

Pe bune: cum v-ati simtit cand ati zburat cu avionul? Eu nu am fost de multe ori, dar trebuie sa recunosc ca prima oara aveam o senzatie ciudata. Era ceva nou, deci studiam ce se intampla in jurul meu. Ma uitam de sus, vedeam norii (pe care-i si pozam, desi cica n-aveam voie), vedeam cladirile. Eram cu adevarat cu capu-n nori (asta desi nu mi-a placut Cloud Atlas). Rau de avion si de inaltime n-am avut si nu am (e adevarat, rau de inaltime am in locurile unde vad direct in jos; un geam este pentru mine ceva atat de linistitor incat imi taie orice greata).

As mai da un avantaj al avionului: pretul. Cauti un portal gen biletedeavion.ro pentru a gasi zboruri ieftine (cat mai ieftine cu putinta) si gata. Gasesti aici companii de stat, companii private si chiar companii low-cost. De ce nu exista low-cost la trenuri nu ma intrebati ­čÖé Inca nu am acest raspuns.

Daca ar fi sa va dau un sfat v-as zice sa mergeti cel putin o data-n viata cu avionul. Sa va minunati de privelistea de sus. Si sa va simtiti cu adevarat IN AL IX-LEA CER (ori deasupra tuturor, cum doriti).

Salutari MINUNATE tuturor ­čÖé

Las─â un r─âspuns