Flyere cu videochat

Flyere cu videochat

 

Mergeam cu o amica pe la Unirea (in Bucuresti). In fata magazinului sunt, de obicei, diverse persoane, de ambele sexe, care impart flyere cu diverse chestii. Acolo si la Universitate se spune ca este locul unde ai cele mai bune sanse sa-ti promovezi afacerea.

Printre multele flyere primite, la un moment primesc unele cu un studio de videochat. Videochat Bucuresti si numele acelei afaceri. Cu numere de telefon, cu tot tacamul.

Prima mea reactie a fost sa ma uit lung la cei care imparteau aceste flyere: si baieti, si fete, toti pareau studenti, toti pareau seriosi (nici scortosi, nici foarte zambitori, pur si simplu seriosi, insa cu chef de munca, deloc sictiriti). Inca ceva: erau imbracati normal cu totii. Normal si cuminte: fetele aveau blugi si tricouri, desi cam aveau ce arata.

Amica de langa mine nu zicea nimic, parea ca pe jumatate ii e rusine, pe jumatate este curioasa. Sau poate ii era teama de cei care imparteau. Erau, totusi, cinci persoane. Probabil d-aia erau pusi asa, sa nu se ia nimeni de ei.

Oricum, ne departam noi de acel grup si dezbatem problema. Ea se uita la mine si ma intreaba calm:

– Te-ai recunoscut?

Ma uit eu mirat la ea, nu intelegeam la ce se refera. Apoi imi spune cu calm ca eu fac online ceea ce fac acele persoane in offline. Ca si eu sunt normal in online, am articole normale pe blog, nu am poze indecente, dar fac reclama, din cand in cand, pentru bani, unor saloane de masaj erotic ori unor afaceri de videochat.

Ii explic eu ca e un pic diferit, ca nu bag pe gat nimanui nimic. Ii spun ca offline o persoana se poate simti jignita ca primeste asa ceva, o tipa poate crede ca e imbracata indecent, un tip se poate simti jignit daca primeste asa ceva cand e singur… Ea ma intreaba cu calm: deci daca ai primi bani sa imparti flyere cu videochat, n-ai imparti?

Acum, sa va marturisesc: nu am impartit niciodata flyere. Nu sunt deloc convingator offline. Oricum, acum sunt prea batran sa fac asta. Sau asa am impresia.

Videochat LiveStudio

Online, insa, impart constant flyere cu videochat. Ma rog, cu toate, dar acum vorbim despre videochat. In cazul de fata, impart flyere (virtuale) pentru www.livestudio.ro. Da, fix asta fac, pentru bani si pentru ca nu imi e rusine s-o fac. Si da, amica mea avea dreptate. Zic si eu acum, desi nu-i prima oara: nu mai judecati oamenii care muncesc. Nu promovez chestii ilegale, nu promovez site-uri care instiga la ura ori la violenta. In rest, normele morale sunt diferite de la om la om. De exemplu, unei amice i s-a parut absurd sa promovez un site de carti baptiste in conditiile in care eu sunt ortodox. Repet, fiecare cu parerea lui.

Cam atat, momentan, despre acest subiect. Salutari MINUNATE tuturor si promit sa mai impart, virtual, flyere cu videochat! ­čÖé

2 thoughts on “Flyere cu videochat

  1. Până la urmă toată lumea vrea să facă bani. nu-i așa? Iar amica ta, fără să o cunosc spun asta, probabil că și ea s-ar lăsa ademenită de anumite căștiguri pentru a promova chestii pe care nu le consideră că o reprezintă în adevăratul sens al cuvăntului. Însă, atâta timp cât fiecare persoană se autocunoaște, nu văd ce să amestecăm jobul cu personalul. Opinia mea, salutări amândurora.

Las─â un r─âspuns