Foto-blog? Video-Blog?

Ma intreba cineva acum nu mult timp: nu ar fi minunat sa-ti faci un video-blog? Asta dupa ce ma intrebase, altcineva, acum nu mult timp, de ce nu-mi fac un foto-blog? Cica m-as putea axa pe asa ceva, si as putea veni cu ceva oarecum nou: foto-blog narcisist.

Sa va zic totusi care este parerea mea.

Intai si intai, video-blog ar trebui sa-si faca cei cu carisma. Si as zice, fara sa par misogin, fetele (cele frumoase, bineinteles). Adica cele care ar compensa aparenta lipsa de consistenta a ideilor cu un zambet superb, cu niste ochi frumosi. Chiar mi se pare uimitor cum bloggerite frumoase evita sa-si afiseze poze la ele pe blog. Cica nu vor sa fie judecate dupa cum arata. Ma rog, alegerea lor.

Nu inseamna ca nu-mi place sa apar in clipuri, am si cantat, am si facut stand-up, spun doar ca ma descurc mai bine in scris. O fata ar putea avea succes maxim cu un video-blog si sunt convins ca aceasta nisa nu este indeajuns de mult exploatata in Romania.

Despre foto-blog ce ar trebui sa spun? Ca este o nisa destul de exploatata se stie. Ca nu sunt fanul lor numarul 1 iarasi se stie. Ok, nu am nimic cu ele, insa nu sunt genul meu. Atat si nimic mai mult.

Si acum o intrebare cheie: cum v-ar suna un blog ori chiar un site video si foto? Un loc unde sa filmezi si sa pozezi, doar asta sa faci. Oare ar avea succes? Legat de clipuri, mai am alta problema: sunt usor de gasit pe google? La poze stiu ca da, ca ai celebrul Google Images. Cand scrii text te ocupi de optimizare si alte alea. Dar la clipuri cum e? E doar o intrebare.

A, ca pui un clip la sfarsitul unui articol (cum pun eu trailerul la finalul unui articol despre un film) este altceva. Si da, uneori, chiar aici pe acest blog, mai pun articole in care doar pun o melodie. Dar nu as face un blog EXCLUSIV cu asta. Sau ar fi o idee sa fac? Doar intreb…

Salutari MINUNATE tuturor!

Lasă un răspuns