De la altii: Frigiderul – eroul ignorat din bucataria ta

Frigider –  eroul ignorat din bucataria ta

 

Frigiderele sunt aparate electrocasnice prezente in orice bucatarie, fac parte din mersul natural al lucrurilor in fiecare zi a vietii noastre. Dimineata cand ne trezim deschidem frigiderul si luam micul dejun. Cand gatim ceva pentru noi sau pentru familia noastra, folosim frigiderul pentru a pastra acea mancare pe mai multe zile sau ore. Cand mergem la cumparaturi punem toate alimentele sensibile in frigider.

Lapte, oua, sunca, cas, ketchup, legume, iaurturi, masline, chiar si paine in sezonul cald, frigiderul ne adaposteste toate alimentele de care avem nevoie, iar in congelator putem pastra carne sau legume congelate pentru si mai mult timp. un frigider nu este o optiune, este un lucru absolut necesar, diferite modele de frigidere gasesti in Craiova la Selgros si in majoritatea magazinelor mari, poti sa alegi dintr-o gama bogata de frigidere, de diferite marimi si tipuri, in functie de nevoile tale.

Frigiderul

Frigiderele nu ne ofera doar convenienta si confort, ne sustin complet stilul de viata, modul in care gatim, modul in care cumparam, modul in care consumam. Un frigider este un erou ignorat pentru ca desi il folosim in fiecare zi, nu ne dam seama cat depindem de el, cat ne ofera si ca de mult s-ar schimba totul fara el. Oamenii mereu au cautat modalitati de a stoca hrana pe perioade mai lungi, este pur si simplu practic, dar si obligatoriu in multe cazuri, avand in vedere ca multe alimente sunt sezoniere. Fara un frigider am putea gati doar cat am manca pe moment, fara un frigider am putea cumpra doar cat am folosi pe moment, fara un frigider am merge la cumparaturi in fiecare zi. Trei exemple a ce s-ar intampla, fara un frigider, 3 motive bine intemeiate de ce frigiderul este eroul ignorat din bucataria ta.

Selgros Craiova

Produse alimentare si nealimentare

Sat Preajba, com. Malu Mare, str. Henry Ford, nr. 12, jud. DoljCraiova, , RO

Tel: 0251 305 000 ; Fax 0251 305 199

 

Articolul Frigiderul –  eroul ignorat din bucataria ta a sosit pe adresa contact arond emilcalinescu punct eu. Daca vrei ca si articolul tau sa apara pe unul dintre blogurile mele, nu ezita sa ma contactezi. Salutari MINUNATE tuturor!

2 thoughts on “De la altii: Frigiderul – eroul ignorat din bucataria ta

  1. Nu m-am concentrat prea mult pe a cumpara ceva asa de spatios, insa acum chiar ii gasesc utilitatea, mai ales in momentele in care chiar ai nevoie de tot spatiul. Cel pus in articol este chiar de vis, arata super bine si ar prinde bine oricui. E o investitie care zic ca merita.

Lasă un răspuns