Garderoba de iarna

Cand se deschide un mall nou toate televiziunile prezinta asta ca pe o stire. Habar n-am daca acel mall plateste in vreun fel televiziunile sa transmita d-acolo sau nu. Nici nu e important acest lucru. Tot ce pot spune este ca am fost invadat de stiri cu deschiderea acelui mall. Care mall, fie vorba intre noi, imi pare a fi un mic dezastru de marketing: mall fara cinema. Cineva imi spunea mai demult ca diferenta dintre mall si centru comercial (dintre Mall Vitan si Unirea, de exemplu) ar fi cinematograful. E o moda sa te plimbi prin mall (cu folos sau nu). Cand insa apare un nou magazin online nimeni nu se sesizeaza. Asta desi este posibil ca acel magazin sa vina cu ceva nou (apropo, in NOUL mall toata lumea merge tot la magazinele vechi, care deja exista pe piata). De exemplu, cum ar fi sa fim anuntati de fiecare data cand se deschide un nou magazin de haine pentru femei? Ca si fapt divers zic.

Sunt atatea si atatea magazine care vand haine si incaltaminte de femei incat nimeni nu poate spune cu exactitate cate sunt. Si sa nu va mire: au din ce in ce mai multi cumparatori. Ok, n-o fi cool sa comanzi d-acolo, ca deh, nu te vede lumea cu gagicuta de brat, dar e mult mai comod.

Iar acum magazinele de haine sunt asaltate, pentru ca trebuie cumparata garderoba de iarna. Toamna e doar un anotimp de trecere, toamna este perioada in care te poti uita pentru chestii trebuincioase iarna. Dupa cum stiti, iarna CHIAR nu e ca vara (bine zicea cine zicea).

Iar daca sunteti femeie necesitatea schimbarii garderobei este mare. Nu puteti folosi cizmele de anul trecut, sau daca o faceti, faceti-o macar pentr a le combina cu altceva nou. Altfel cine stie ce va zice lumea de voi.

La barbati e mai simplu: folositi garderoba de iarna trecuta. Nu o sa va zica nimeni nimic. Dimpotriva, o sa va felicite pentru ca investiti banii in chestii mult mai utile. Pardon, mai masculine. Cam tot aia.

Gata, am incheiat. Caut si eu garderoba de iarna. Pitiponc scrie pe mine ­čÖé Salutari DE IARNA tuturor ­čÖé

Las─â un r─âspuns