13 glume despre Craiasa Zapezii

13 glume despre Craiasa Zapezii

 

A aparut filmul Craiasa Zapezii. Nu e un film ca oricare altul, ci este un film … de poveste. Sa profit de ocazie si sa va zic cele 13 glume despre Craiasa Zapezii (varianta 2015):

Craiasa Zapezii este un film aparut, de fapt, in 2012. In Romania apare abia pe data de (vineri) 13 noiembrie 2015. Au aparut cateva speculatii in aceasta privinta. Sa le luam pe rand.

Craiasa Zapezii 2015 POSTER

1. Intai si intai, presa politica de dreapta sustine ca, de fapt, a asteptat plecarea lui Victor Ponta din fruntea Guvernului.

2. Victor Ponta riposteaza, spunand ca, de fapt, el a semnat actele care i-au permis Craiesei sa vina in Romania, iar acum noul guvern va profita financiar de pe urma ei.

3. Antena 3 pune intarzierea pe seama lui Basescu.

4. De fapt, se pare ca au fost ceva probleme la Vama, cativa vamesi refuzand s-o lase sa intre in tara pe gratis. DNA-ul, se pare, ca a rezolvat problema.

Venirea ei efectiva a starnit cateva reactii interesante. Sa le luam pe rand:

5. Iohannis, cand a fost intrebat ce parere are despre venirea Craiesei pe data de 13 noiembrie in Romania, a raspuns sec: GHI-NION!

6. Nicusor Dan stramba a strambat din nas si a amenintat cu contestari in instanta: Craiasa Zapezii urateste acest oras. Ma voi opune venirii sale.

7. Protestatarii din Piata Universitatii au facut o petitie prin care cer o Craiasa tehnocrata.

8. Mircea Lucescu a negat faptul c-ar fi descoperit-o pe Craiasa Zapezii. „Nu, fratele ei este cel care a dat probe la Brescia in anii 90.”. Conform unor surse demne de incredere, se pare ca nici Dacian Ciolos nu ii este strain reputatului antrenor.

9. Ion Iliescu declara ca orice fata tanara si frumoasa care vine de la Moscova este un element pozitiv in societate, salutand sosirea ei in tara.

10. Adrian Mititelu declara ca este adevaratul detinator al palmaresului Craiesei. „Aceasta Craiasa, venita din Rusia, este inventia Olgutei”!

11. Gigi Becali, dupa ce a vazut-o pe Craiasa Zapezii cum este imbracata, a caracterizat-o sec: o zdreanta, Uita-te la ea cum se imbraca! Vagaboando, pune ceva pe tine!

Imi fac datoria si pun si 2 „inside jokes”, glume pe care le veti intelege doar dupa ce vedeti filmul:

12. Craiasa Zapezii dovedeste faptul ca o femeie simte nevoia sa se uite in oglinda si cand se bate.

13. Craiasa Zapezii este dovada clara ca intr-un duel 100% feminin va invinge femeia care va stapani cel mai bine arta folosirii oglinzii.

Daca vreti sa cititi ceva #pebune despre Craiasa Zapezii, cititi cronica mea de pe CINEMIL. Ceva intre serios si la misto gasiti pe blogul Dianei. Salutari INZAPEZITE tuturor!

ps: Craiasa Zapezii m-a rugat sa va anunt ca nu a ras la niciuna dintre glumele de mai sus. La intrebarea DE CE NU AM RAS LA GLUMELE TALE, mi-a dat 2 raspunsuri, urmand sa aleg eu pe cel corect: 1. Pentru ca NU INSEAMNA NU; 2. Pentru ca nu esti amuzant. Cica ambele variante sunt corecte, orice ar insemna acest lucru.

3 thoughts on “13 glume despre Craiasa Zapezii

Lasă un răspuns