7 Glume cu frappula

7 Glume cu frappula

 

Face senzatie pe net stirea cu noua bautura Starbucks numita frappula. Va aparea doar in SUA si Canada, adica acolo unde Halloween chiar e sarbatoare. Stirea a fost preluata si la noi, lumea regretand ca aceasta bautura nu apare si la noi. Si eu regret acest lucru, insa nu ma pot abtine sa nu postez cateva glume cu Frappula (adica fix ce pierdem noi ca Starbucks-ul nostru nu aduce asa ceva). Asadar (unele de pe net, altele productie proprie):

Frappula

In Evul Mediu Dracula sugea sange. In 2015 el va suge … Frappula ­čÖé (cea mai banala gluma posibila)

Frappula Frappuccino de la Starbucks are ca ingredient gheata pisata, se spune intr-un articol fara diacritice. Fiecare interpreteaza cum vrea, ce sa mai…Suna delicios!

Pe langa Frappula, va urma sa intre in meniul Starbucks si berea Skol. Drept urmare, casiera catre un cuplu: o Skol domnului si o Frappula doamnei.

Frappula urmeaza a fi lansata si-n Botswana. Acolo va fi adoptata de cocalarii locali.

Frappula urmeaza a fi declarata bautura nationala in Croatia.

Dupa intrarea in meniu a bauturii numita Frappula, statul roman a obligat celebrul lant de cafenele sa-si schimbe numele in StarBaXXX

Pentru politisti va exista o versiune speciala, mai tare, care va purta numele FrappulaN.

Starbucks

Hai ca 7 glume cu Frappula ajung. In final, repet ce am zis la inceput: Frappula NU va ajunge si-n Romania. Cine citeste acest blog si e din SUA/Canada e rugat sa ne spuna ce gust are Frappula, oricat de ciudat ar suna acest indemn. Salutari MINUNATE tuturor!

 

 

 

 

Las─â un r─âspuns