Glume cu Revenant

Glume cu Revenant

 

Apare, in sfarsit, si in Romania filmul Revenant. In cinematografe intra din 22 ianuarie, insa eu am apucat deja sa-l vad. Despre el am scris, #pebune, pe Cinemil. Aici este locul unde fac glumele pe seama lui. Da, e un film pe marginea caruia poti face o tona de glume. Va atentionez, insa: glumele de mai jos POT contine spoilere. A se consuma DOAR dupa vizionarea filmului.

Asadar, fara sa mai pierdem timpul, cateva Glume cu Revenant:

Leo Messi a castigat Balonul de Aur, Leo DiCaprio Globul de Aur. Leo de la Strehaia asteapta cu nerabdare un premiu. „Nu conteaza ce, din aur sa fie”.

La un moment dat il vad pe Leo DiCaprio cazand intr-o apa pe care plutea niste gheata. Mi-am zis: „Acum are experienta din Titanic. Sigur nu-l mai omoara un ghetar”.

La un moment dat mi s-a parut ca e cam in pom personajul lui Leo, apoi, brusc, mi-am dat seama ca e la pamant.

Leo doesn’t deserve an oscar… he can’t even play dead.

Mie mi se pare ca a fost destul de CALculata violenta. Chiar nu merita sa fiURSuz din cauza asta.

E normal ca filmul Revenant sa se CALifice la Oscar: asa a fost URSit. Plus ca e un film de CALitate.

Unii sar calul, altii sar cu calul in prapastie.

Fiul lui Hugh Glass nu prea semana cu el. Borcea trebuie sa se ascunda urgent.

In Revenant observam superioritatea evreilor asupra indienilor: a fost nevoie de un singur evreu, Iceberg, sa-l omoare pe Leo, insa cateva zeci de indieni nu au reusit acest lucru.

Romanii vor sa faca si ei un Revenant romanesc. Il vor boteza Ion Iliescu.

Iliescu vs Basescu

Traian Basescu a fost intrebat ce parere are despre personajul Hugh Glass. Acesta a raspuns: E ca mine. L-a tot atacat (Adrian) Ursu, l-a ranit grav, l-a pus la Pamant, dar tot a supravietuit. Apoi l-au abandonat ai lui, l-au tradat, si tot a supravietuit. Are stomac de politician!

Adrian Mititelu despre personajul Hugh Glass: Leul sigur l-ar fi omorat. Dar leul meu, cel original, nu cel clonat de Olguta. E clar ca ursul acela NU avea sange oltenesc in el.

Fratii Camataru au promis, cand ies din inchisoare, ca nu vor mai cumpara animale salbatice, lei sau ursi. „Noi ne luam un DiCaprio”, ar fi zis ei unor apropiati.

Aceiasi frati Camataru au declarat ca primul lucru pe care-l vor face cand vor iesi din inchisoare este sa-si ia niste cai mai mari: „Ne trebuie un cal in care sa intre toata familia”.

Ion Tiriac a declarat ca in cinstea rolului din Revenant, ii va da o invitatie speciala lui Leo DiCaprio la urmatoarea vanatoare de la Balc.

Cristian Tudor Popescu a declarat ca el a doborat o gramada de ursi pe parcursul vietii, fara sa aiba nicio arma la el. Se pare ca cea mai puternica arma pe care o poseda este privirea. Este de ajuns sa intoarca privirea spre urs si acesta o ia la fuga.

Cristian Tudor Popescu

Klaus Iohannis, dupa ce a aflat ca Hugh Glass a fost atacat de un urs, a declarat: Ghi-nion. Dupa ce a aflat ca ursul a fost cel doborat, si-a nuantat declaratia: Ursul a avut ghinion.

Pe unele site-uri serioase din Romania a aparut informatia ca Hugh Glass ar fi fost de origine daca.

La Festivalul de film de la Berlin, premiile traditionale, Ursul de aur, Ursul de Argint si Ursul de bronz, vor fi inlocuite de Hugh Glass-ul de Aur, Hugh Glass-ul de Argint si Hugh Glass-ul de Bronz. Organizatorii premiilor Minunat.eu promit ca filmul va castiga foarte multe premii la editia de la finalul anului 2016.

Dintr-un moment intr-altul se asteapta intrarea pe scena muzicala din Romania a unui Hugh Glass. Momentan singura necunoscuta este de unde va fi el: Glass de la Valcea, Glass de la Craiova, Glass de la Pitesti. Melodia de debut va fi, cu siguranta, una legata de Leo Barosanu’/ Care a invins Ursanu’.

Daca aveti si voi Glume cu Revenant, sunteti invitati sa le scrieti in casuta de comentarii. Salutari CINEMILE tuturor!

 

 

3 thoughts on “Glume cu Revenant

Lasă un răspuns