Glume cu UNTOLD! Manele la UNTOLD?

Glume cu UNTOLD! Manele la UNTOLD?

 

 

De cativa ani se tot zvoneste ca vor fi manele la UNTOLD.  TIFF, fratele CINEFIL al UNTOLDului, a facut primul pas. Pana cand frumosul UNTOLD se va maneliza, in mod oficial, m-am gandit sa pun cateva glume despre UNTOLD, despre manele la UNTOLD si, pe ici, pe colo, despre festivalurile asemanatoare UNTOLD. Asadar:

Anul asta Florin Salam a vrut sa cante la UNTOLD, dar a fost refuzat pe motiv ca nu are voie LAIV!

Adrian Minune, desi promisese ca va canta playback (pentru bani fac orice), a fost refuzat in ultimul moment din cauza ca primarul Clujului, Emil Boc, nu si-a dorit pe unul cu care sa fie confundat.

Acelasi Adrian Minune, intrebat cat de mult isi doreste sa cante la UNTOLD, a raspuns in versuri: AS DA ZILE DE LA MINE/ SA CANT O ZI PE LA TINE.

UNTOLD, daca va avea manele, va fi redenumit in UnNumbered! Totodata, fratii sai vor primi si ei nume noi: Turbo Castle, NeverSteal si … Summer Well – Putul cu lovele!

Dupa ce UNTOLD se va maneliza, denumirea stadionului clujean va deveni Cluj aRRena!

UNTOLD cu manele, sau UnNumbered, va dura fix … 4 nopti si 4 zile ­čÖé

Dupa manelizarea UNTOLD, in oferta festivalului va exista si posibilitatea organizarii de nunti.

Gheorghe Funar sustine ca ideea este geniala, sustinand ca de sus, tot perimetrul UNTOLD seamana ca harta fostei Dacii Mari.

Cand a fost intrebat despre posibilitatea manelizarii UNTOLD, acesta a raspuns sec: manele au fost si pana acum la UNTOLD, caci de fapt ei fura de la manelisti si nu invers. CUM, NU STIATI?

Ungurii sustin ca au facut UNTOLD-ul inaintea romanilor, romanii gasindu-l acolo atunci cand au venit.

Taximetristii sunt nemultumiti ca UNTOLD-ul le-ar putea prelua muzica. „Pana acum ne intelegeam bine cu UNTOLD: ei nu baga manele, noi nu bagam┬áarmin ala sau cum l-o chema. Ei ne ofera clienti, noi ii jumulim de bani. Acu’ domnu’ primar ce vrea sa faca? Sa ne fure muzica? Ce urmeaza: sa ne fure si clientii? Sa ii jumuleasca el de bani si nu noi?”.


Acu, redevenind serios, cati ani credeti ca va dura pana cand la UNTOLD se vor pune MANELE? Caci, nu stiu ce s-a intamplat, s-a marit armata (de manelisti) ­čśÇ Poza este luata de AICI!!! Salutari MINUNATE tuturor!

 

One thought on “Glume cu UNTOLD! Manele la UNTOLD?

Las─â un r─âspuns