Glume despre Fifty Shades of Black

Glume despre Fifty Shades of Black

 

 

Pe scurt: am avut Fifty Shades of Grey, un film extrem de criticat si de criticabil. La 1 an dupa, a aparut parodia, Fifty Shades of Black. Parodia a venit, cumva, natural, filmul parca cersea glume despre el. Eu, insa, ma simt mai tare de atat si fac glume despre PARODIA la Fifty shades.

Asadar, sa vedem cateva glume despre Fifty Shades of Black:

 • Criticii de film l-au desfiintat, vazand negru in fata ochilor in timpul proiectiei.
 • In tarile arabe este o dezbatere intensa: dupa interzicerea filmului au fost prinse cateva persoane, vizionand filmul ilegal. Din motive lesne de inteles, pedeapsa pentru aceasta infractiune nu poate fi biciuirea in public.
 • Unii filosofi romani au dorit sa foloseasca cuvinte pretioase pentru a critica filmul. Unul dintre ei a afirmat: acest film face umbre degeaba Pamantului.
 • Matematicienii din intreaga lume sunt revoltati: am vizionat filmul de zece ori, am oprit filmul de N ori si, oricum am da-o, umbrele nu au iesit la numaratoare. Cerem public schimbarea numelui acestui film.
 • Dupa ce a vizionat trailerul filmului, o blonda suna disperata alta blonda: Auzi, fata, dar noi, blondele, in ce categorie intram? Albe sau negre? Ca vad ca un negru face misto de o alba, fara sa stiu de ce. Noi suntem albe sau cum?

 • Gheorghe Hagi si-a expus punctul de vedere legat de film: Este negru pentru ca nu este gri. Si nici alb.
 • Locuitorii din Vaslui inca se intreaba de ce din intregul arsenal de arme lipseste toporul.
 • In Norvegia Fifty Shades of Black a devenit principalul motiv de confiscare a copiiilor: daca parintii se uita la film au potential violent, deci copilul trebuie luat; daca parintii NU isi lasa copiii sa se uite la film, inseamna ca-s parinti rai, deci vor fi si in acest caz lasati fara copil.
 • In Germania spectatorii n-au putut intelege ce este aceea parodie, ce este acela umor si ce sunt acelea glume. Filmul a avut incasari zero.

Nemtii nu au umor

 • Elvetienii au fost intrebati de partea cui sunt in film: de partea lui Black sau de partea lui Hannah. Ei au raspuns, printr-un referendum, intr-o proportie de 94%, ca sunt neutri si ca nu e bine sa se pronunte. Restul de 6% dintre votanti erau imigrantii.
 • In Republica Moldova, la aceeasi intrebare, s-au cerut detalii: Black e pro-occidental sau pro-rus? Dar Christian Black? Au vreo legatura cu miliardul de dolari disparut?  Neprimind raspunsuri clare, cetatenii acestei tari au refuzat sa mai raspunda.
 • Tortionarul Visinescu rade cu gura pana la urechi: uite ce inseamna democratia, sa semnezi contract prin care esti de acord sa primesti astfel de tratamente? le primesti pentru ca le meriti, nu pentru ca esti tu de acord cu ele.
 • In Israel locuitorii au intrebat, cu calm: bataia aia pe care o dai sau o primesti e pe gratis? Daca da, vrem si noi!

Bancuri evrei

Mai aveti glume despre Fifty Shades of Black? Eu le-am terminat pe-ale mele. Despre film am scris si un articol serios pe Cinemil.ro. Dar va recomand sa NU il cititi. E prea serios pentru un film atat de neserios. Salutari MINUNATE tuturor!

2 thoughts on “Glume despre Fifty Shades of Black

 1. nu e nicio glumă, dar mă bucur că marlon wayans a trecut de la regulat ursuleti de plus si papusi bantuite la o femeie in carne si oane…

Lasă un răspuns