Glume despre vaccinurile covid

Dupa ce am scris un articol cu glume despre tulpini, un articol cu ceva succes (am avut noroc sa ajunga pe niste grupuri de antivaxeri si anti-masti), acum este timpul sa scriu cateva glume despre vaccinurile covid.

Din pacate, vaccinurile sunt mai putine decat tulpinile, cel putin cele anuntate, drept urmare si glumele despre ele vor fi mai putine. Ma rog, vaccinurile ANUNTATE sunt mai putine, caci mai sunt si vaccinuri neanuntate … Dar sa nu fac spoiler.

Sa vedem intai cateva glume despre vaccinurile covid deja anuntate:

Glume despre vaccinurile covid - pfizer

Glume despre vaccinurile covid – PFIZER

Despre vaccinul PFIZER se spune fie ca iti genereaza erectii, fie ca te calmeaza, firma in cauza avand drept produse-vedeta Viagra si Xanax. Eu, unul nu ma tem nici de una, nici de alta, ci ma tem de combinatia dintre ele: sa mi se scoale in timp ce eu sunt deosebit de calm si totodata fericit. Adica mi se scoala degeaba. Daca toate astea se intampla in timp ce eu sunt sigur c-am fost imunizat e cu atat mai bine.

Glume despre vaccinurile covid – MODERNA

Despre MODERNA nu se fac glume din 2 motive: intai pentru ca este o firma prea noua pe piata, neavand alte medicamente cu care sa se fi afirmat, si in al doilea rand pentru ca oamenii care lucreaza acolo sunt lipsiti de umor. In cazul in care acesta ar fi efectul secundar principal, lipsa umorului, majoritatea romanilor n-ar trebui sa se teama. In special cei care se tem de Covid n-ar trebui sa se teama, lor deja le-a disparut umorul. Probabil a fost filtrat de masca.

Glume despre vaccinurile covid – Johnson & Johnson

Unii spun despre vaccinul Johnson & Jonhson ca ar rezolva si problemele cu matreata. Altii spun ca ti-ar face-o moale si pufoasa, fiind, din acest punct de vedere, opusul vaccinului Pfizer. Nu-i cred, nu sunt convins ca acestea vor fi efectele. Sper, totusi, ca macar mana in care ma vor intepa sa devina mai catifelata. Macar atat.

Glume despre vaccinurile covid – Sputnik

Cele mai bune glume despre vaccinurile Covid se fac la adresa Sputnik. Unii considera ca ar contine Poloniu, altii au impresia ca sunt pentru nostalgici, in timp ce altii, printre care ma numar si eu, considera ca nu e bine sa bei inainte ori dupa vaccinarea cu Sputnik pentru ca pur si simplu nu e bine sa amesteci bauturile intre ele. Partea interesanta a vaccinului Sputnik este alta: cele mai multe glume despre el s-au facut in afara Rusiei; in Rusia cei care faceau glume despre acest vaccin fie se inecau cu ceai, fie cadeau subit de la geam, chiar si din cladirile fara ferestre. Din acest motiv, despre acest vaccin se spune ca are efecte adverse nu asupra celor care se vaccineaza cu el, ci asupra celor care comenteaza prea mult despre el. Incurcate-s caile Rusiei.

Glume despre vaccinurile covid – Astra Zeneca/ Oxford

Atunci cand am vazut ca acest vaccin este facut in colaborare cu Oxford, m-am gandit imediat cum ar arata niste eventuale vaccinuri facute in colaborare cu universitatile romanesti:

  • Vaccinul facut in colaborare cu Universitatea Spiru Haret ar fi primul vaccin pe care-l poti face la distanta: te lipesti de calculator si ar trebui sa simti intepatura. Ma rog, indiferent daca o simti sau nu tu vei primi certificatul de vaccinare, echivalentul diplomei de licenta. Ceea ce, in fond, e o realizare.
  • Vaccinul facut in colaborare cu Universitatea Ecologica e pe baza de Pruna. Daca nu stiti de ce, cautati pe Google. Eu va dau un hint ­čÖé
  • Vaccinul facut in colaborare cu Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir e pe baza de aghiasma. E eficient, toti cei care il fac considera ca i-a ajutat. Nici nu conteaza ce zic doctorii, important este cat de multumit este consumatorul.

Alte glume despre vaccinul Astra Zeneca s-au facut doar despre cimpanzei, cei de la care s-a prevelat ceva enzima pentru a-l crea. Nu pot spune acele glume, pentru ca majoritatea sunt rasiste. Iar cele care nu-s rasiste nu sunt nici amuzante. Ma rog, daca insistati sa le aflati puteti sa-l sunati pe Coltescu.

Glume despre vaccinurile covid - Astra Zeneca Oxford

Glume despre vaccinurile covid – Sinopharm

Aici glumele sunt chiar mai putine decat cele despre vaccinul rusesc. Si, ca-n cazul multor produse chinezesti, ele (glumele) sunt copiate de la alte vaccinuri. Nimic original, deci, lucru care n-ar trebui sa ne surprinda. Efectele adverse nu sunt cunoscute, unii spun ca iti pierzi complet gustul pentru democratie. Poate d-aia premierul ungar Viktor Orban s-a vaccinat: a zis sa se lepede complet de orice idee democratica.

Glume despre vaccinurile covid – Novavax

In cazul acestui vaccin, romanii se intreaba cand vor aparea urmatoarele versiuni: SuperNovaVax, respectiv LoganVax. Sa asteptam autorizarea lui oficiala pentru a afla si alte glume.

Va promiteam la inceputul articolului ca va voi spune si glume despre vaccinurile covid neanuntate inca. Intre timp, m-am razgandit. Va voi spune, totusi, de ce mai multe tari au renuntat in ultima clipa sa mai produca vaccinuri:

  • Elvetia nu a vrut sa produca vaccin pentru ca si-a declarat neutralitatea inclusiv in razboiul contra coronavirusului.
  • Italia nu a vrut sa produca vaccin pentru ca nu au stiut cum sa-l puna peste pizza: peste mozarella sau sub toate ingredientele?
  • Polonia nu s-a apucat de produs vaccin pentru ca o eventuala renuntare ulterioara la productia acestuia ar fi echivalat cu un avort. Un avort medical, intelectual, ramane un avort, gravitatea pacatului fiind aceeasi.
  • Grecia nu a vrut sa produca vaccinuri atat timp cat acestea nu pot fi consumate alaturi de o branza feta si de un sos tzatziki.
  • Belarus nu vrea sa produca vaccin pentru ca la ei nu exista coronavirus.
  • Republica Moldova a vrut sa produca vaccin cu brandul Bucuria, dar a renuntat repede la idee de teama ca vaccinul va fi consumat in cantitati prea mari de catre copii.

Daca vreuna dintre tarile de mai sus a produs un vaccin rog a ma scuza ca sunt prost … informat. Sunt, insa, linistit: niciunul dintre aceste defecte, prostia si proasta informare, nu sunt simptome de covid. Deci mai am de trait.

Astept acum si de la voi Glume despre vaccinurile covid. In sectiunea de comentarii le veti lasa, legenda sustinand ca cel care va spune cea mai buna gluma va primi prioritate intr-un centru de vaccinare. Dar sa nu credem legendele, sunt la fel de adevarate precum … glumele ­čÖé

3 thoughts on “Glume despre vaccinurile covid

Las─â un r─âspuns