Guest-post – Ce il MINUNEAZA pe ALEXANDRU NAN

Senzaţiile agramate se întorc pe domeniul Călinescu, este uimitor în primul rând faptul că domnul Emil este acuzat de heităreală mascată… că ştie comunitatea de blogeri că el ar fi scris posturi legate de multnaţionalişti că ceva nu se leagă pe undeva… îhhhhh cum faceţi voi anchetă… se supără cel ce găzduieşte dacă aduc jigniri aşa că rezum în a mă minuna.

Acum să trec un pic la alt capitolaş. Nu că m-aş considera eu un exemplu de luat în primire, dar văzând câtă idioţenie zace în noile generaţii dai din plâns în râs, am avut plăcerea să văd la un seminar nişte lucrări scrise de mână despre cruciade. Aveau cruci făcute manual pe prima pagină… câtă conştiinţă, câtă cultură. Păcat că generaţiile care ar trebui să fie mai pregătite stau în corporaţii pe 9gag şi postează pe bloguri oridecâteori văd chestii inutile, asta ca să nu trateze în permanenţă subiecte de rahat fără vizualizări.

Mă minunează idioţii care se contrazic până la capăt şi la final dacă nu au dreptate nu recunosc, zic că au spus altfel, mentalitate frate !. Interesant este că cel mai des aceste persoane sunt experţi în de toate, au şcoala vieţii făcută la zi şi nu trebuie să expliciti tu lor cum se face ceva. Tare e când o fac lată, doreşti să spui că ai avut intenţii bune să îi atenţionezi dar se eschivează ca nişte copii de nouă ani.

Sigur, dacă ar fi sa aleg ce generaţii să ne conducă ţara aş alege generaţia 75-90` din puşcării, măcar ei ştiu codul penal şi civil mai bine ca orice legiutor (şi nu glumesc, e uimitor cât studiază indivizii după gratii). Dar din păcate nu avem acces la asemenea opţiuni şi ne facem pârtii vânt prin marea de elitişti „cunoscători”.

Mă minunează că prin ipocrizie idioţii refuză să înţeleagă ei unele chestii. De exemplu a apărut un articol care prezenta cum au fost întâmpinaţi corporatiştii, cu aplaude şi pancarte motivaţionale, marţi 22.01, la staţia de metrou Pipera de către Fundaţia Delivering Life.

A avut loc o acţiune pentru simplul fapt că au încheiat o zi lungă de muncă cică… Eeh, aici un anus nu înţelegea de ce a lăsat cineva un comentariu prin care spunea că: aşteaptă să îi aplaude cineva şi pe cei simpli care muncesc în fabrici, să pună un covor şi la obor… Nu înţelege el domne, nu concepe el din astea deoarece multe în căpşor nu are, e decât de corporatist ignorant, fără multe calităţi, e bloger (să nu zic mai rău decât: de duzină) şi vedetă în familie (seful unui trib de fisuri anale)

Este păcat că unii oameni care se mulează tipic sistemului, se complac în căcănarie când pot face ceva mai ok. Mai iau şi foc când se regăsesc în caracterizări tipice pentru nişte integraţi mediocri ce o ard penal. Mă minunează oamenii capabili care imediat ce au promovat sau au reuşit pe undeva încep să facă compromisuri şi în timpul liber stau în izmene la tv şi urmăresc prostii fără chef de viaţă.

Mă minunează infecţia de zi cu zi, plângăcioşii care preferă să condamne sistemul cu filosofia de la clasa a doisprezecea. Ar face bine să facă ceva util sau să tacă… să nu îşi mai dea ei cu părerea. E prost netu` că le ţine blogul unde scriu inepţii.

O categorie speciala care mă minunează îl reprezintă ultra-religioşii sau protestanţii care pun înainte numele Domnului şi sunt capabili de cele mai mari mizerii sau mârşăvii care le poate concepe o minte de om. Nu am să insist asupra lor pentru că nu consider că aţi întâlnit multe cazuri pentru a încadra un stereotip solid pentru aceşti ipocriţi. Sunt tot nişte supuşi ce nu au nimic special în ei decât o ipocrizie specială şi răutate ascunsă întro amabilitate exagerată.

Mă mai minunează în mediul virtual cei care îşi dau singuri like la poze pe facebook. Poate nu ii mai apreciază nimeni si se gândesc să o facă singuri. Nici aşa nu vă iubeşte nimeni tentative de narcisişti ce sunteţi! E ca şi cum te-ai uita în oglindă şi ai exclama „ce frumos sunt!” dar nici dracu’ nu se uita la tine… eşti doar un cur roz.

Sunt extraodinari oamenii care îşi dau ei cu părerea pe căi online de socializare, sau blogul lor, cu privire la ce văd la persoane. Abordează ei subiecte ca: noile tendinţe legate de haine sau critică fumătorii în timp ce ei sunt onanişti. Se îmbracă ca nişte moşi şi nu suportă fumul de ţigară că e ceva murdar. Eu cred ca au un tată fumător care îi bătea când erau mici şi prind curaj în faţa sechelelor, iar dacă tot o fac hai să criticăm şi moda alături de bunul mers al lucrurilor… ce scârbe!.

Cam atât am de spus de data aceasta, deşi ar fi multe mă minunează… ştiţi voi că prostia e infinită şi nu se poate măsura în comparaţie cu inteligenţia.
Alexandru Nan vă doreşte numai de bine!

Lasă un răspuns