Guest-post – Ce il MINUNEAZA pe DANIEL BOTEA

Salutare, sunt Daniel Botea, Natural ca Aloe Vera

M-a rugat Emilentul sa ma minunez la el intr-un guest-post … si asta fac.
Stau si ma minunez cum sunt cate unii care fac in fiecare zi acelasi lucru (de multi ani) si se asteapta la rezultate diferite. Pai fratele meu, daca stai sa vezi toate prostiile la TV in asa-zisele „talk-show”-uri de scandal, dar o carte n-ai mai citit de cativa ani cum vrei sa-ti schimbi situatia proasta in care te gasesti? Aia care fac emisiunile castiga niste bani dupa audienta prostimii, dar tu ce castigi?
Iar ma minunez cand ii vad pe unii ajunsi la 0,1 tone in timp record, care cred ca daca iau cateva zile nu’s ce pilule minune slabesc ca niste manechini si pot baga in continuare ca porcii.
Ma mai minuneaza si unele chestii din blogosfera, dar sa nu credeti ca ma minuneaza exclusiv chestiunile negative. Ba dimpotriva.
Ma minunez cate goluri marcheaza Messi sau ce reveniri are Djokovic la tenis.
Ma minunez cum gimnastele noastre stralucesc pe podium la Olimpiada, desi nu se pot compara nici la conditii si nici la aria de selectie cu superputerile SUA, CHINA sau RUSIA. Si totusi reusesc de fiecare data.
Ma minuneaza ca exista si romani care castiga Australian Open, cum a facut azi Horia Tecau la dublu-mixt.
Ma minuneaza voluntarii care pun atata suflet in cauzele pe care le slujesc.
Ma minuneaza oamenii simpli, cu frica lui Dumnezeu, care aduc la politie sume mari de bani gasite pe strada. Sau oamenii care aduc la muzeu comori gasite in gradina. Intr-o lumea atat de materialista acestea sunt chiar minuni.
Ma minunez zilnic de frumusetea si diversitatea naturii, pentru care nu ne mai facem timp s-o admiram.
Ar fi multe lucruri de spus, dar va las si pe voi sa va ganditi ce va minuneaza!
Spor minunator!

Lasă un răspuns