Guest-post – Ce o MINUNEAZA pe MIHAELA LUCAN

Uite asa ma minunez eu cand primesc o invitatie de guest-posting pe blogul minunat al minunatului Emil (cu E mare). Da’ de ce eu? Ca eu n-am blog… si tot vorbind despre minunarile mele, am facut o lista. A nu se confunda cu vreun top, ordinea este aleatorie.

  • Promovarea intensa unui artist dupa trecerea in nefiinta a acestuia. Nu o sa ma rezum la un exemplu pentru ca sunt mai multe si cunoscute, dar de fiecare data dupa acelasi scenariu. Chiar ma intrebam cum de au materialele pregatite asa repede. Legat de acest subiect, am retinut un banc: “De cand a murit Sergiu Nicolaescu, pe toate canalele sunt cel putin doua filme cu el in fiecare zi. Abia astept sa moara Alina Plugaru!”
  • Cand aud la radio o melodie care nu este comerciala. Mai rar, dar exista.
  • Serendipity. Cu toate ca a fost nominalizat ca fiind cel mai grau cuvant de tradus de catre britanici, eu il percep ca fiind “un accident fericit” sau o “surpriza placuta si neasteptata”. Si se manifesa atunci cand accidental gasesti ceva bun, fara sa-l cauti.
  • Fotografiile in costum de baie expuse pe pagina personala de Facebook. Prietenii carora acele fete au dat “friend request confirmed” d-abia asteapt o analiza critica celulitei si a sunculitelor revarsate.
  • Pentru ca exista, pentru ca-mi plac si pentru ca sunt delicioase: briosele. Designul diferit si dragalasenia datorata proportiilor mici le fac atractive si ma minunez de fiecare data cand vad un sortiment nou.
  • Parcarea in Bucuresti. De ajuns, ajungi intreg pana acasa, dar fix cand sa parchezi incepe aventura si dai chiar si cate sase ture prin cartier (record personal) ca sa gasesti un loc decent de parcare. Si mai sunt acei vechi care lasa avertismente in geam sau, mai rau, trec direct la fapte, pentru ca ei isi imagineaza ca acel loc le apartine fara taxa la primarie.
  • Cum isi expun unii rufele in public, desi se jura ca ei nu sunt genul care sa o faca. Nu am placut-o niciodata pe Andreea Marin, ba chiar a fost o perioada in care o preferam pe Mihaela Radulescu pentru ca mi se parea mai naturala, dar modul in care Andreea a incercat sa aplaneze amploare divortului a meritat sa fie incercat. Totusi, cred ca se va mai vorbi o perioada despre urmarile divortului, paparazzi care ataca masini in parcari si cum Stefan Banica Jr. si-a refacut primul viata cu o artista.
  • Weekend-ul e prea scurt. Nici nu apuci sa te bucuri ca e “Friday, I’m in love!” cand apare si dusmanul de luni in peisaj. Macar juma de vineri sa se adauge la cele 2 zile.

Promit sa ma minunez si data viitoare cand voi scrie pe acest blog, bineinteles, daca voi mai scrie. Minunari placute tuturor!

Mihaela Lucan

Lasă un răspuns