Guest-post – Ce o MINUNEAZA pe RALUCA ZWDUBY

Ce ma minuneaza pe mine? Hai sa fac o combinatie aici si sa vedem ce iese pentru ca de minunat ma minunez zilnic, dar nu mereu intr’un sens bun.

Ma minunez de cat de mult timp pot petrece pe blog si de faptul ca acest blog, http://zjustwords.blogspot.ro a ajuns una dintre lucrurile destul de importante pentru mine

Ma minuneaza un simplu apel de la persoana potrivita in momentul potrivit. O sincronizare perfecta, sau ma rog nu perfecta ca nu exista perfectiune, dar aproape perfecta care sa ma faca sa uit sau macar sa nu’mi mai pese pentru cateva minute, ore si sa am un zambet tembel pe fata toata ziua

Ma minunez cand reusesc sa fac ceva ce initial parea foarte complicat si greu si nici macar eu nu aveam incredere in mine ca o sa reusesc.

Ca o consecinta a ceea ce am spus mai sus : Ma minunez cata ambitie pot sa am uneori, dar in acelasi timp Ma minunez de cata lene poate zace in mine

Ma minuneaza comportamentul unor anumite persoane…in bine sau in rau. Da, exact, aici ma opresc si detaliez ca asa sec parca n’are farmec, nu? De ce Ma minuneaza comportamentul unor persoane in bine? Simplu. Pentru ca  vad persoane talentate, pentru ca vad persoane care au o situatie familiara/financiara/sociala/etc proasta, dar care nu renunta si nu se apuca de golanit ci din contra se tin de scoala cu speranta ca intr’o zi vor avea si ei mai mult, sau mai bine spus ce merita, pentru ca dupa  umila mea parere astfel de persoane chiar merita multe. Assaaaa acum vine partea aia interesanta: de ce Ma minuneaza comportamentul anumitor persoane intr’un sens rau? Si asta e simplu…”adiCA CAre va sa zica  am venit si eu acilisa pe blog la matale, acilisa sa’ti zic matale ce Ma minuneaza pe mine, da’ traitear neamu si tot familionu d3 c3 vr31 s4 s71 MaTaL3 c3 m4 M1NuN3s73 p3 m3n3?” A fost o secventa suficienta ca sa va dati seama la ce ma refer? Ei bine sper ca da, pentru ca nu am de gand sa mai imi pun creierasul sa scorneasca asemenea lucruri, dar fie, va zic eu la ce am vrut sa ma refer: La cocalarime!!!! E plin de cocalari care mai de care intrecandu’se in valoare. Si pe net sunt atat de multi smecherasi din astia care te transeaza de viu si apoi te pun pe gratar si te dau cainilor vecinolor sa te manance , nu, nu cainilor lor deoarce cainii lor au aceaiasi valoare ridicata precum proprietarii si nu o sa manance din orice om rational care o sa incerce sa trezeasca la realitate un cocalar. Dar pe net mai este cum este, insa live este o adevarata aventura. Cum recunosti un  cocalar din asta? Nimic mai simplu : mersul de mare bastan aruncandu’si picioarele in toate directiile, ochelari de soare pe orice, dar absolut orice vreme si absolut orice moment al zilei, haine extrem de strimte incat daca ai norocul sa’l vezi cum se apleaca sa se lege la sireturile de la adidasii de firma o sa observi cum o sa se sfasie hainele de pe el mai ceva ca de pe Hulk., oooh si sa nu uit, hainele astea evident sunt cat se poate de colorate astfel incat sa formeze un curcubeu.  V’ati facut deja o idee, nu? Ei acum sa fim seriosi…cum sa nu te minuneze o astfel de persoana? Daca mai deschide si gura deja ajungem la alt nivel, al “inteligentei” absolute si intram in alte subiecte, interesante de asemenea, dar mai bine le lasam pe alta data .

Asaaaa…ma mai minuneaza si modul rautacios (cum spun unii…eu il vad realist) in care pot scrie despre anumite subiecte fara sa fac pauza, degetele scriu pur si simplu singure, cuvintele se insira aici si la sfarsit ma minunez de cat de mult am putut sa aberez despre un singur subiect.

Ma minuneaza cei de la echipa de net care inca nu au adaugat numarul meu la apelare rapida desi ne conversam telefonic destul de des.

Ma minunez in momentul in care ma obsedeaza o melodie de cate ori pot sa o ascult fara sa ma plictisesc de ea.

Si ma mai minunez de cat de mult am aberat aici !

Astazi este ziua frumoasei autoare a acestui articol. Ii urez si pe aceasta cale LA MULTI ANI ANI MINUNATI !

One thought on “Guest-post – Ce o MINUNEAZA pe RALUCA ZWDUBY

Lasă un răspuns