Guest-post – Cel mai minunat lucru din viata Aurei Rusu

Salutare!

La invitatia bunului meu prieten Emil, iata-ma din nou aici pe cel mai minunat blog. Si e minunat rau credeti-ma. Mie una imi place la nebunie, are o tema super WOW si imi face placere sa intru si numai pentru combinatia aia de culori. J Cine mi-s? Aura Rusu cu ale sale De prin viata adunate. Si cum in fiecare zi incerc sa tot adun lucruri cat mai interesante pentru voi, nu vreau decat sa va invit sa “ma cititi” pentru ca vorba lui DD “nici nu stiti ce pierdeti”! 🙂

Si daca pe un blog minunat se scriu doar lucruri prea-minunate, nici eu nu pot sa ma abat de la regula. Voi vorbi despre lucruri minunate din viata mea…sau despre cel mai minunat lucru din viata mea.

Daca ar fi sa enumar, credeti-ma ca poate nu as termina nici pana maine dimineata, totate lucrurile pe care eu le consider minunate in viata mea. Poate cel mai important este faptul ca sunt sanatoasa si ca imi doresc sa raman asa atat cat de poate si cat vrea Dumnezeu. Dar si mai minunat de atat, este faptul ca ai mei mi-au daruit viata. 🙂 Un alt lucru minunat pe care il traiesc si in momentul de fata si pe care imi doresc sa il traiesc toata viata este iubirea. Iubirea este super-mega-importanta din punctul meu de vedere. Sunt mii si mii de lucruri frumoase care ti se pot intampla, dar iubirea ramane sentimentul cel mai adanc, mai frumos si mai minunat! Si pentru asta, trebuie sa- multumesc  Celui de sus…pentru ca mi-a dat sa cunosc omul care m-a invatat sa iubesc si care ma face sa ma simt iubita.

Dar fiecare om viseaza si mai departe, si isi doreste intotdeauna lucruri din ce in ce mai minunate! Astfel, consider ca cel mai minunat lucru din viata mea inca nu s-a petrecut. Inca visez si inca mai are timp sa se intample. 🙂 Visez la ziua aceea in care voi deveni mama. Cred , de fapt nu cred, sunt sigura ca acesta ar fi cel mai minunat lucru din viata mea! Si sper ca in viitorul apropiat sa se intample!

Cred ca oricare dintre noi mai are lucruri pe care si-ar dori sa le vada reale, sau mai bine zis, mai are vise ce ar vrea sa devina realitate. Si toate visele acestea sunt in mod sigur lucruri minunate, atat timp cat se vor intampla in viata unui om. Important este ca visele si sperantele sa nu se opreasca niciodata, ci sa continue sa persevereze in mintea noastra! 🙂

V-am pupat de pe un blog prea-minunat!

Aura R.

3 thoughts on “Guest-post – Cel mai minunat lucru din viata Aurei Rusu

Lasă un răspuns