Guest-post – Importanţa şi rolul educaţiei rutiere pentru şoferi.

Printre multe guest-posturi venite iata ca a venit si unul chiar util pentru cititori. Fara alte comentarii il public exact in forma in care mi-a venit 🙂

 

Recent, am creat acest site de Chestionare Auto pentru a-i sprijinii pe viitorii condcători auto cu chestiuni elementare care sunt de folos în traficul de zi cu zi. Desigur, feicare şoferi îşi pune câte o întrebare legată de siguranţa rutieră şi nu numai… Este evident că România este îmblânzită de drumuri de prostă calitate, datorită faptului că MINISTERUL sau GUVERNUL nu i-a atitudine, nu bagă în seamă protestele făcute de autoritatea competent şi multe altele. Sunt puţini acei care protestează. Un procent de 25% se datorează tinerilor minunaţi care vor să facă un bine pentru România.

Cei din oraşul Oradea au făcut proteste primarului Ilie Bolojan care la rândul său a început să “pună” Oradea pe picioare. S-au făcut multe la drumurile locale, sensuri giratorii, poduri noi şi multe asfaltări. Acest fapt ar trebui aplicat în toată România. Cu toate acestea, o campanie care sugerează educaţie rutieră tuturor conducătorilor auto, trebuie să respecte anumite reguli, înainte de a oferi ceva. Fiecare şofer este responsabil când se urcă la volan.

Legislaţia rutieră cuprinde o gamă largă de capitol cu măsuri de prim ajutor, INDICATOR RUTIERE, regulament rutier, cod rutier, chestionare auto şi contravenţii. Un conducător auto, dacă respect acele chestiuni aplicate în carte, nu prezintă nici un pericol pentru circulaţia domestic care se desfăşoară de zi cu zi în viaţa şoferilor.

Un conducător auto care posedă permis de conducere, deţine anumite cunoştine care este evident că îi sunt de folos, dar restul care nu le deţine, trebuiesc învăţate, deoarece în viitorul apropiat te loveşti de multe experienţe neplăcute. Este bine să evităm accidentele rutiere, să fim atenţi la volan, să nu folosim telefonul MOBIL şi multe altele… Mai multe detalii găsiţi pe site. În scopul de a realiza chestionare online, vă dorim mult SUCCES.

 

Salutari MINUNATE tuturor 🙂

Lasă un răspuns