Hoteluri minunate

Cat de MINUNAT poate fi un oras? Cat de minunata poate fi o tara? Cineva imi spunea ca din punct de vedere turistic un oras este caracterizat de 4 chestii:

1. Ce obiective turistice are (muzee, piete centrale, diverse turnuri ori alte chestii). Pe romaneste: obiective turistice. In BUcuresti ar fi in principal casa poporului.

2. Ce locuri de distractie ai.

3. Ce locuri de odihna ai (un parc, o terasa unde sa te relaxezi… nu distrezi, ci relaxezi).

4. Locuri de cazare foarte bune.

Cazare Bucuresti … Cum stam la acest capitol? Pai unii ar zice ca destul de bine. Altii ca stam prost. Culmea este ca nu-mi dau seama cine are dreptate.

Hoteluri Bucuresti . Ati putea sa enumerati 5 hoteluri ieftine in Bucuresti? Dar 5 hoteluri bune? Cam greu. Pacat… Cazarea este mai importanta decat oricare alt punct de acolo.

Centrul Vechi este activ, centrul vechi este super-populat. Nu-mi dau seama insa daca de bucuresteni sau de turisti. In afara de Casa POporului nu avem alt obiectiv turistic major. Avem locuri de odihna? Pai parcurile sunt pe cale de disparitie. Avem locuri de distractie? Pai din astea mai avem…

Obiectiv vorbind: voi ati vizita capitala daca ati fi turisti? ­čÖé

Intrebam pe bune o amica din Iasi: ti-ai face vacanta o saptamana in Bucuresti, sa vizitezi orasul in intregime? Mi-a zis ca nu…

Salutari MINUNATE (sunt optimist, stiu) tuturor ­čÖé

Las─â un r─âspuns