Iarna caruta si vara sanie

Stiti expresia cu iarna caruta si vara sanie? Este aplicabila in viata de zi cu zi. Proverbul romanesc vorbea de omul gospodar, dar omul gospodar poate fi inlocuit cu omul econom. Exista sansa sa prinzi oferte bune si sa nu dai o caruta de bani.

Totusi, nu este deloc absurd sa te gandesti sa cumperi o centrala acum. Centrala termica nu are doar rolul de incalzi casa. Ea iti poate produce si apa calda, atat de necesara pe timp de vara. Atat de necesara atat tie, cat si celor din jurul tau (mai ales acelora).

Centrala termica trebuie, din punctul meu de vedere, sa aiba urmatoarele calitati:
1. Sa fie USOR DE UTILIZAT! Nu va doriti o centrala pe care sa nu stiti s-o reglati singur ori care sa necesite un specialist de 3 ori pe anotimp. Centrala ideala este una simpla.

2. Sa fie durabila si de incredere. Daca se strica telefonul esti cam pierdut in spatiu, nu esti de gasit, dar NU MORI. Daca centrala cedeaza in cel mai bun caz vei avea parte de inundatie. Moartea este o solutie destul de des intalnita in astfel de cazuri.

3. Strans legat de punctul 1: sa fie usor/ieftin de intretinut. Este precum la aerul conditionat: degeaba-l iei ieftin daca el te costa ulterior foarte-foarte mult.

4. Sa fie eficienta. Oh, da: vrei o centrala care sa fie si functionala. Sa incalzeasca bine si repede. D-aia o iei de altfel.

5. Trebuie o centrala SILENTIOASA. Oh, cat de important este asta. In general ea functioneaza noaptea, cand cel mai probabil tu dormi. De ce ti-ai dori una zgomotoasa?
Masina de spalat silentioasa este inutila: nu pune nimeni rufe la spalat noaptea. Sau este inutila pentru majoritatea. Centrala trebuie sa fie insa silentioasa. Este MUSAI!

As fi putut spune si ieftina, dar nu stiu cat de mult trebuie sa fie asta un criteriu. As zice ca dimpotriva, mai degraba dati banii pe una scumpa, care sa faca banii investiti in ea.

Daca doriti centrale de calitate intrati pe insaterm.ro. Aici veti gasi nu numai centrale termice efective, ci si panouri solare, pompe, radiatoare ori chiar aparate de aer conditionat. Este un site considerat profesionist, angajatii acelui site fiind la dispozitia doritorilor. Pe site veti gasi si portofoliul lor, in speta cladirile unde ei au lucrat.

Iarna caruta si vara sanie. Nu mai este nimic spectaculos, asa ca daca nu aveti centrala este bine sa va luati una. Si voi sustine acest lucru si-n mai, si-n iulie, si-n septembrie, dar si in decembrie. Salutari MINUNATE tuturor!

Lasă un răspuns