Incaltaminte barbateasca

Din punctul multora de vedere incaltamintea este o chestie total neimportanta. Tu te incalti cu ceva dintr-un singur motiv: pentru a nu merge descult. Ok, unii fac asta si cica o fac destul de des. A lua pantofi doar pentru modul in care arata pare pentru unii ceva absurd. Sa ai mai multe perechi este deja prea mult. Investitie total inutila. In cel mai rau caz accepti ca ai pantofi, sandale, adidasi si ghete. Asta pentru ca-s diferite. Sa ai 3 perechi de pantofi e deja snobism. De ce ai face asta?

Daca vorbim de incaltaminte barbati lucrurile stau exact cum v-am zis. Cand este vorba insa de incaltaminte de dama lucrurile sunt un pic diferite: cizmele trebuie sa se asorteze cu geanta, astea sunt cu toc, astea sunt fara toc.

Pantofii sunt la fel de diferiti: astia-s comozi, astia-s de zi cu zi, astia-s de ocazie, astia-s mai putin comozi, dar nu merg luati la nunta. Fiecare pereche are justificarea sa, fiecare pereche de pantofi are o valoare. Niciuna, dar absolut niciuna, nu este inutila.

Imi amintesc de reactiile pe care le-am starnit cand mi-am cumparat pantofi de lac. Da, am asa ceva in dotare. Sunt insa foarte incomozi, foarte tari si lasa urme (pe bune: au bot d-ala ascutit, eu am piciorul lat si nu imi fac chiar bine). I-am luat la nunti, botezuri insa si la evenimente care aparent nu necesitau prezenta lor: licenta, dizertatie, deschiderea scolii doctorale. Ei initial fusesera luati pentru balul de absolvire, dar ulterior am zis ca mai trebuie purtati si la alte evenimente. Imi plac, recunosc, insa nu m-as vedea mergand zilnic cu ei. Imi plac tocmai pentru ca-i iau la ocazii speciale.

VIneri am licenta (a II-a) si inca ma gandesc daca sa-i port sau nu ­čÖé In Cantemir nu i-am bagat inca.

Salutari MINUNATE tuturor ­čÖé

Las─â un r─âspuns