Incaltaminte. Imbracaminte.

Despre incaltaminteimbracaminte si modul cum le asortam am mai scris acum ceva timp. Acum voi dezvolta nitel ideea. Fac mentiunea din start: voi vorbi din punctul de vedere al barbatilor. Ok, sunt multe aspecte si la femei, dar pe alea probabil le voi lasa pentru un articol viitor.

In primul rand sa vorbesc de adidasi barbati si cand anume se poarta ei. Raspunsul corect: aproape oricand. Ii putem purta si iarna si vara, ii putem purta si pe ploaie si pe ninsoare. Ok, nu acelas tip de adidasi, dar purtam adidasi. Cu o singura exceptie: nu la costum. Cand vadadidasi la costum (sau la pantaloni “de stofa”) imi vine nebunia. Si vad asa ceva la unele persoane aparent inteligente. Nu e valabila chestia cand luam sacou la blugi. Atunci, din punctul meu de vedere, putem purta adidasi.

Acum sa va zic de sapcaSapca, dragalasa de ea, are cam acelasi statut ca adidasii:merge aproape oricand, mai putin in cazul costumelor. Merge s-o iei si vara, impotriva soarelui, dar si iarna impotriva zapezii. Si e buna si toamna, cand incep ploile. Aici este insa un mic amendament: nu merge la sacou. Cu ce asortam sapca este alta discutie …

Sa va zic acum, pe scurt 5 chestii care-mi plac ori care nu-mi plac in materie deimbracaminte:

1. Imi place sa port tricou pe sub camasa. Acum vara renunt la asa ceva, dar cand se face nitel mai racoare mi se pare ideal.

2. Imi place sa port multe culori. Foarte rar port una singura. Iar non-culorile sunt doar pentru a scoate in evidenta culorile.

3. Nu-mi plac sosetele albe. Am cateva perechi, dar le port rar. Cand vad sosete albe la costum ori chiar la pantofii luati la blugi imi vine nebunia …

4. Rucsacul este ceva SPORT. Nu-l mai luati la costum ori chiar la sacou. Vine ca dracu’…

5. Pantofii, fie ei si gauriti, nu se iau niciodata la pantaloni scurti. Mie-mi pare ca vin oribili. Cu sau fara soseta. Serios.

O ultima precizare: nu cred sa existe culori care nu ar trebui combinate. Nu stiu exact cine a stabilit ca albastru cu verde nu trebuie combinat. Ori gri cu maro. Ok, nici mie nu-mi place maro cu gri (in general nu-mi place maroul, iar gri-ul e non-culoare), insa e mult mai grav sa amesteci kitchos sportul cu elegantul. Parerea mea.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Lasă un răspuns