Incaltaminte pentru copii

Mai tineti minte copilaria voastra, atunci cand incaltamintea luata astazi nu mai era buna peste 6 luni? Va duceati constant sa va luati de imbracat, de incaltat. Incaltaminte pentru copii deci …

Cand vorbim de incaltaminte pentru copii, vorbim de chestii specifice celor mici. Chiar daca e vorba de baietei, incaltamintea lor va fi colorata si vesela. Vor avea timp toata viata sa se incalte cu pantofi negri si maro (si rosii, daca vor sa fie exhibitionisti). De asemenea, exista cizme pentru copii, chestii pe care le vad si in picioarele fetelor nitel mai mari. Probabil unele tipe nu gasesc haine si incaltari la adulti asa ca se orienteaza spre magazinele de copii.

Legat de aceasta incaltaminte pentru copii, ea trebuie sa fie:

Colorata. In general este colorata, insa exista unii parinti care si-ar imbraca copiii in negru sau gri. Cica ai lor copii trebuie sa fie seriosi.

Din materiale de calitate. Eu as zice piele, dar deh, imi sar ecologistii in cap, ca mor animale si alte aberatii de genul. Eu unul m-am incaltat toata viata in piele si asa va fi si d-acum inainte. Ce-i drept, am niste adidasi din carton, sunt comozi, sunt buni, dar ei sunt exceptia. Si asa vor ramane.

Comoda. Tine si de ce scriam mai sus, dar nu doar atat. Copilul trebuie sa se simta bine in incaltari, el alearga, nu merge, el se joaca, nu trebuie sa-l stranga pantofii.

Rezistenta. Nu il tin pe el 2 ani, dar el nu are grija de incaltari precum adultii. Asa ca nu v-as recomanda sa luati pentru copiii vostri incaltari care sa se rupa dupa 1 luna. Sau mai putin.

As mai fi spus IEFTINA, insa din pacate nu se poate. O incaltaminte pentru copii ieftina aproape sigur nu indeplineste conditiile de mai sus. Si n-are cum sa fie asa, atat timp cat pretul ala reflecta ceva (intr-o proportie mai mica sau mai mare).

Apropo, toate acestea se aplica si la incaltamintea pentru noi. Credeti ca este ceva schimbat? Aveti impresia ca incaltamintea pentru noi trebuie sa fie din materiale proaste, musai neagra, nerezistenta si incomoda? Stiu, pentru multi asa este si li se pare firesc sa fie asa.

Sa va zic experienta mea cu niste pantofi de lac? Asa, de incheiere. La sfarsitul facultatii (sociologia, adica prima) am vrut sa-mi iau pantofi de lac pentru balul de absolvire. I-am luat, arata misto, insa sunt atat de tari si de incomozi incat iti blestemi toate zilele cand ii porti. Pacat.

Revenind: atunci cand cumparati incaltaminte pentru copii e bine sa va ganditi intai si intai la ei, si abia apoi la voi. Intai confortul, abia apoi cat de bine arata. Zic doar. Salutari MINUNATE tuturor! ­čÖé

Las─â un r─âspuns