Incaltari de Paste

Pastele poate fi vazut din mai multe perspective. Perspectiva pragmatica si, asa zice eu, corporatista, vede Pastele drept un prilej de vacanta si odihna. Cat anume este vacanta ramane de vazut: uneori doar 2 zile, insa si acelea utile. ELevii au vacanta ceva mai mare, asa ca ei sunt si mai fericiti. Perspectiva religioasa este cea care ne spune insemnatatea acestei sarbatori, bucuria Invierii Domnului si alte chestii de genul. Postul Pastelui este unul restrictiv, asa ca venirea acestei sarbatori vine la pachet cu niste mancaruri foarte gustoase, de care te-ai privat o buna perioada de timp. Traditional Pastele inseamna o perioada in care trebuie sa achizitionezi lucruri noi. Teoretic, daca ai bani, ar trebui sa te imbraci din cap pana-n picioare. E drept, perspectiva religioasa nu se contrazice cu cea traditionala. Sa va spun acum despre aceste incaltari de Paste.

Daca aveti copii e clar ca primul lucru la care va ganditi este incaltaminte pentru copii. Ei sunt pe primul plan, asa ca lor le luati prima oara. Trebuie sa-i educati intr-un spirit adecvat sarbatorii, nu?

Ca barbat urmatoarea pe lista este nevasta. Drept urmare veti cauta pantofi dama cu varf ascutit, ca deh, asta este moda acum. De asemenea, veti cauta si pret balerini piele, ca si ei sunt la moda. Deh, nevasta trebuie sa fie fericita, nu? ­čÖé

Abia apoi va interesati si de voi. Pantofii barbatesti oricum arata, in majoritatea cazurilor, la fel. Singurele culori sunt rosu si maro, plus non-culoarea negru (mai sunt si albi, dar mai rar). Ai o pereche de pantofi normala, una sport si cam atat. De ce ar trebui sa ai mai multe? Doar pt ca este pastele?

Un ultim aspect legat de aceste incaltari de Paste: este primavara, multi spun ca vara incepe dupa Paste. Drept urmare daca veti face cadou e bine sa luati incaltari de primavara-vara (cum se zice in moda). Cizmele or fi frumoase, dar multe persoane refuza sa le poarte vara. Salutari MINUNATE tuturor ­čÖé

1 thoughts on “Incaltari de Paste

Las─â un r─âspuns