Instalatii si sisteme solare de incalzire apa

Ma intreaba un amic acum cateva zile ceva despre instalatii si sisteme solare de incalzire apa. Nu ma pricep la subiect, nu m-a preocupat pana acum, asa ca nu am stiut ce sa-i raspund. Amicul a insistat: Hai, ma, ca tu esti cunoscator in ale internetului. Cum adica nu stii? Cauta pe Google, zi ceva, intreaba, sigur afli.

Asa ca m-am apucat sa intreb, asa cum am fost sfatuit. Am fost mirat sa aud de la 3 prieteni de-ai mei acelasi raspuns: vezi pe DbSolar.ro. Ce sa vad?, am intrebat de fiecare data. Raspunsurile au fost aici un pic diferite, dar ideea era aceeasi: acest magazin online parea solutia buna, optima, corecta.

Nefiind pe felie, v-am zis ca nu stiu nimic despre acest domeniu, despre aceasta nisa, am intrat pe acel site fix ca un profan, ca unul care vrea sa DESCOPERE un domeniu nou. Ce am gasit acolo mi-a placut, putand da ACEST SITE ca exemplu pentru multe alte nise.

Pe scurt, site-ul are 3 mari calitati, 3 mari puncte forte:

  1. Se incarca foarte repede. Nu doar eu pun pret pe asa ceva, ci si taica Google. Un site care se incarca repede este un site de incredere. Acum, sincer sa fiu, nu pun la fel de mult pret pe viteza de incarcare in cazul blogurilor, acolo pot intelege de ce se incarca mai greu. Chiar inteleg, chiar accept, nu refuz sa citesc un blog doar pentru ca se incarca greu. Insa in cazul magazinelor de unde CUMPAR, carora LE DAU BANI, viteza de incarcare mi se pare ESENTIALA. Ca sa fac o paralela cu magazinele offline, este PRIMA IMPRESIE pe care ti-o lasa acel magazin. Este ca si cum in acel magazin ar mirosi urat.
  2. Pe langa obiectul principal de activitate a magazinului, gasim si obiecte legate ca principiu, chiar daca diferite. In acest caz, principiul magazinului este protejarea mediului, incurajarea folosirii energiei verzi, solare, drept urmare vanzarea de vehicule electrice mi se pare logica, fireasca. Se potriveste in peisaj.
  3. Nu in ultimul rand, in dreptul produselor si categoriilor am toate detaliile, nu pare a lipsi nimic.

Nu am apelat la ei, nu am avut nevoie, nu am casa cu curte, insa daca as avea nevoie de asa ceva, ei ar fi prima mea optiune. Evident, nu singura, dar prima impresie este foarte buna. Este ca si cum as fi intrat intr-un magazin offline si acolo totul mi-ar fi placut: mirosul din magazin, tot ce vad acolo, modul in care am fost intampinat de angajati. Ca sa zic asa, are un vibe bun, pozitiv.

Nu stiu ce sa va spun legat de suportul tehnic specializat oferit, insa persoanele care mi-au recomandat acest site s-au referit si la el.

Ca sa o iau altfel, va dau raspunsul jurnalistic: am verificat din 3 surse faptul ca acest magazin este unul bun, de incredere.

Drept urmare, daca aveti nevoie de instalatii si sisteme solare de incalzire apa, apelati cu incredere la DbSolar. Daca 3 persoane diferite au spus acelasi lucru, inseamna ca este adevarat. Jurnalistic vorbind. Strict tehnic, ramane sa stabileasca specialistii in ce masura eu si prietenii mei avem dreptate. Astept sa-mi spuneti si voi daca ei gresesc sau nu. 

ps: Daca va considerati specialisti in online, incercati sa faceti si voi ce am facut eu in cazul nisei i.nstalatii si sisteme solare de incalzire apa. Cautati alta nisa si vedeti ce site va place cel mai mult. Comparati strict site-urile, fara sa stiti efectiv magazinele, fara sa fi avut tangente cu ele pana acum. Declarati un castigator (sau chiar 2), apoi intrebati-va prietenii care au legatura cu acea nisa. S-ar putea sa constatati ca invingatorii nu difera. Mai mult ca sigur asa va fi. ­čÖé

Las─â un r─âspuns