Irina-Cristina Ţenu: Pur şi simplu Minunat

Pur şi simplu  Minunat

 

Ador provocările şi din acest motiv ori de câte ori primesc vreo provocare răspund la ea. De data aceasta am fost provocată de Emil cel minunat  pe care cu toţii îl ştim, să vorbesc despre cuvântul minunat. Nu-i aşa că e o provocare minunată? Cine sunt? Sunt un Suflet Rătăcit ce se numeşte Irina Ţenu. Cam atât despre mine, am lucruri mai importante să vă spun despre ce este minunat în această viaţă.

Irina-Cristina Tenu 1

Este minunat să ai parte în viaţă de provocări frumoase şi să ai ocazia să răspunzi de ele. Este minunat ca atunci când nici nu te aştepţi să zăreşti o cale spre lumină.

Este minunat ca într-o zi să prinzi curaj, să-ţi învingi temerile şi să începi să faci ce-ţi place, să-ţi laşi gândurile să se transforme în cuvinte care să ajungă la sufletele oamenilor.

Este minunat să îţi creezi o lume doar a ta  care te face să uiţi de toate, mai puţin de ale tale gânduri care de abia aşteaptă să se transforme în cuvinte.

Este minunat să descoperi că în această lume totuşi nu eşti singur, ci eşti înconjurat de oameni frumoşi şi talentaţi de la care în fiecare zi ai ceva de învăţat.

Este minunat să cunoşti oameni noi, să-ţi faci prieteni.

Este minunat să împărtăşeşti cu ceilalţi din gândurile tale, iar ceilalţi să-ţi aprecieze munca .

Este minunat să descoperi în fiecare zi nu doar oameni noi, ci şi lucruri noi care să te ajute să evoluezi.

Este minunat să visezi.

Este minunat să lupţi pentru îndeplinirea viselor tale.

Este minunat să obţii ceea ce atât de îţi doreşti.

Este minunat să iubeşti.

Este minunat să ai posibilitatea ca în fiecare zi să te bucuri de un nou răsărit de soare.

Este minunat să te bucuri de o a doua şansă.

Este minunat să fii înconjurată de oameni frumoşi care sunt lângă tine în momentele tale cele mai frumoase, dar mai ales atunci când îţi este greu.

Este minunat ca atunci când ai căzut cineva să îţi întindă o mână şi să te ajute să te ridici.

Este pur şi simplu minunat să trăieşti şi să te bucuri de acest dar preţios numit viaţă, dar  pe care l-ai primit de la nişte oameni minunaţi care au făcut un lucru minunat, s-au iubit.

Pur şi simplu este minunat că am primit o astfel de provocare. Ar fi minunat ca pe viitor să mai primesc  astfel de provocări la care voi răspunde cu drag.

Fiindcă mă simt minunat,  vă transmit salutări minunate de pe un blog minunat.

Irina-Cristina Tenu 2

Articol MINUNAT scris de Irina-Cristina Ţenu

2 thoughts on “Irina-Cristina Ţenu: Pur şi simplu Minunat

Lasă un răspuns