Jocuri feminine

Jocuri feminine

 

Se spune ca jucatul pe calculator este specific masculin. Cand aude lume despre o fata ca se joaca primul instinct este sa spuna ca este … baietoasa. Cum adica tu, ca fata, te joci pe calculator?

Raspunsul corect este urmatorul: pentru ca exista jocuri feminine. Nu le impiedica nimeni si nimic pe fete sa joace jocurile masculine. Sunt fete care joaca fifa, sunt fete care joaca Counter Strike, sunt fete care joaca GTA. Dar exista si cateva jocuri feminine, jocuri care-si propun din start sa castige publicul feminin. Va dau 2 categorii de jocuri feminine, asteptand de la voi alte sugestii:

1. Jocuri cu papusi

Vedeti vreun baiat butonand vreun joc cu barbie ori Monster High? Eu nu ii vad. Ele sunt adresate exclusiv fetelor. Acum, sunt curios ce varsta au cele care joaca astfel de jocuri. As zice, intuitiv, ca ar avea 8-16 ani. Sa fie, oare, asa? Sunt liceene care se joaca asa ceva. Sunt persoane angajate, care la birou joaca astfel de jocuri. Vi se pare absurd? Mie nu: a copilari si in viata adulta nu este un lucru chiar rau.

Monster High

2. Jocuri cu mancare

Aici este o chestiune relativa: exista foarte multi bucatari masculini, exista foarte multi barbati care gatesc la ei acasa. Ideea e alta: baietii au alte jocuri pe care sa le joace: o strategie, shootere, un joc de sport… Indiferent de sex si de varsta, gasesti jocuri cu mancare pe xjocuri.com. Spre deosebire de altele, acestea se vor dovedi extrem de utile cand veti ajunge mari.

Ambele categorii de jocuri invocate sunt jocuri in browser. Nu e prima oara cand spun: au avantaje certe in dauna jocurilor clasice, ce trebuie instalate si jucate pe pc-uri puternice.

Acum va astept pe voi sa-mi spuneti ce jocuri feminine stiti. Si mai ales daca stiti fete care se joaca. Salutari MINUNATE tuturor!

 

Lasă un răspuns