De la altii: Jucariile LEGO dezvolta creativitatea copiilor din 1932

Jucariile LEGO dezvolta creativitatea copiilor din 1932

 

Jucariile LEGO sunt prezente de mult timp in joaca copiilor de pretutindeni. Micutele caramizi au fost imbinate in nenumarate feluri de catre copiii creativi din toata lumea. Compania a fost infiintata de catre danezul Ole Kirk Christiansen in 1932, iar in 1934 a luat numele de LEGO, cuvant provenit din expresia daneza „LegGOdt” (joaca bine). Un alt mare moment in evolutia LEGO este momentul inventarii si brevetarii sistemului de imbinare LEGO, care se foloseste si astazi, in 1958.

Dupa ani si ani, LEGO a dezvoltat numeroase colectii LEGO, printre care amintim: LEGO Architecture, LEGO Friends, LEGO Duplo, LEGO Star Wars, LEGO Mixels si multe altele; Una dintre cele mai importante colectii, ramane totusi LEGO City. Gasesti jucarii LEGO City online pe Mirakids.ro, un magazin pentru copii si mamici care dispune de solutii de joaca educative si creative, precum si de produse de ingrijire eficiente.

Jucariile LEGO City raman in atentia copiilor deoarece aceasta colectie cuprinde elemente ce se regasesc in orice oras: cladiri, masinute de politie, statie de pompieri, avioane si trenulete etc. Vazandu-le mereu in jurul lor in viata reala, copiilor le este mai usor sa le reproduca prin caramizi LEGO. Mai mult decat atat, fascinatia copiilor pentru automobile, trenuri, avioane si fel de fel de cladiri din jurul lor, se transmite si in joaca cu jucariile LEGO City deoarece acestea ajung sa le reprezinte foarte realist si in detaliu.

Copiii se vor distra foarte bine jucandu-se cu LEGO City, insa si parintii trebuie sa fie multumiti de alegerea facuta in cumpararea acestor jucarii, deoarece copiii lor isi vor dezvolta spiritul de initiativa si gandirea logica in timpul imbinarii caramizilor.

La inventia caramizilor, putini ar fi crezut ca acestea vor fi atat de revolutionare, insa cu trecerea timpului se descopera cum acestea au un impact puternic asupra dezvoltarii lor mentale. Initial, copiii urmaresc modelul dat, dar dupa o vreme incep sa se joace constructiv, folosindu-si imaginatia pentru a realiza structuri unice.

Pentru a vedea colectii noi LEGO, accesati magazinul online MiraKids.ro – veti gasi acolo o gama larga de jucarii LEGO, la preturi foarte prietenoase.

Lasă un răspuns