Jucariile se cumpara online

Jucariile se cumpara online

 

Nu am copii, dar prietenii mei au copii (din ce in ce mai multi), iar magazinele de jucarii ajung, cumva, la mine. Uneori le caut si le frecventez, alteori pur si simplu imi ajung reclamele lor.

De ce le caut? Simplu:
– Merg la amici cu copil. Ce sa le iau? O jucarie, bineinteles.
– Caut jucarii pentru oameni mari. Un ursulet de plus este un cadou perfect pentru o amica. Sau o pasare din Angry Birds. Sau ceva de genul.
– In unele magazine de jucarii au board-game-uri. E nevoie si de ele. Zic.

Acum, sa va zic o chestie interesanta: dac-ar fi dupa mine, as lua jucarii numai online. Jucariile se cumpara online si ar trebui, cumva, interzise magazinele clasice de jucarii. Nu am ceva cu ele, nu ca-mi doresc sa dea faliment, dar …

  1. Mi se par foarte ilogice. Ma descurc intr-un hypermarket, ma descurc intr-un magazin de haine, am reusit sa le dibuiesc logica. Un magazin de jucarii este ilogic cap-coada. Culmea, gasesc mai multa logica intr-un hypermarket, la raionul de jucarii. Hypermarketurile au logica lor, cu care poti sau nu sa fi de acord, dar ea exista.
  2. Angajatii mi se par mai incompetenti decat cei de la magazinele de IT. Ii intrebi ceva si-n cel mai bun caz iti spun ca se uita in baza de date. Asta daca stiu s-o foloseasca.
  3. Cine are copil stie ca cel mai naspa e sa te duci cu copilul intr-un astfel de magazin si el sa-ti ceara si d-aia, si d-aia, si d-aia. Asa comanzi o jucarie, numai una, de pe net si i-o faci cadou. Ii va placea daca vei avea habar cum sa i-o daruiesti.

Acum, sa va raspund la o intrebare pe care mi-a pus-o o amica acum cateva luni: ce jucarie regreti ca n-ai avut in copilarie? Sau ca n-ai avut-o mai mult. Raspunsul meu este cert: LEGO. Nu conteaza ca-s minifigurine LEGO sau ca-i altceva LEGO, ideea e ca, cumva, mi-a ramas in minte ca nu m-am jucat indeajuns de mult cu LEGO. Daca undeva-n viata asta voi avea copii, probabil le voi fura jucariile si ma voi juca cu ele cat timp ei dorm :)) Daca nu stiti de unde puteti lua minifigurine LEGO, va recomand magazinul de jucarii Toysmall.

LEGO

Jucariile se cumpara online, asta trebuie sa retineti. Si, ca sa va mai dau un ultim argument, online sunt mai ieftine (in afara de promotiile hypermarketurilor, dar alea nu se pun). Cautati o jucarie, aceeasi, in mai multe locuri si vedeti unde-i mai ieftina. Imi veti da dreptate. Salutari JUCAUSE tuturor!

Lasă un răspuns