La pescuit

La pescuit

 

Cu totii ati fost, macar o data, la pescuit. Unii au prins gustul si profita de fiecare weekend frumos pentru a mai sta pe balta, la peste, altora li s-a parut pur si simplu plictisitor.

Personal, am fost de cateva ori la pescuit, la tara. Eu as fi undeva intr-o categorie de mijloc: as mai merge, dar n-as face din asta o ocupatie permanenta. Nu mi-as pierde zile intregi pe marginea unei ape, nu as investi tone de bani in aceasta pasiune. Ca, in cazul in care nu stiati, pescuitul costa. Ar zice unii la fel ca oricare alta pasiune.

Exista locatii, la marginea capitalei, unde platesti pentru a-ti petrece ziua acolo. Iar sumele nu-s deloc mici. Sa nu mai vorbesc de echipamente.

Pescuit

Exista, totusi, o alternativa viabila: pescuitul online, pe site-uri special create in acest sens. Sa va explic de ce este util un astfel de site si, mai ales, pe cine:

1. Intai si intai, prin intermediul lui poti insufla cuiva, sa zicem copilului tau, pasiunea pentru pescuit. Poate nu-l convingi din prima sa mearga cu tine pe balta, dar in fata pc-ului sigur sta. La fel si-n cazul prietenilor.

2. Poti juca astfel de jocuri la birou, intr-o pauza. Nu ai timp sa mergi o zi intreaga pe balta, dar poti lasa acest joculet sa ruleze si sa te uiti din cand in cand ce se mai intampla.

3. Este o alternativa GRATUITA la pescuitul normal. Tocmai va ziceam mai sus ca pasiunea pentru pescuit costa. Asta este pe gratis, nu te costa nimic. E drept, si timpul este o resursa, poate cea mai pretioasa, dar asta este cu totul alta discutie.

Nu zic ca aceste jocuri virtuale inlocuiesc atmosfera pescuitului real. Mergeti la pescuit daca asta va pasioneaza. Mergeti pentru a vedea cum e daca nu ati facut-o. Pescuitul este EDUCATIV, latura aceasta putini o accentueaza. Totusi, nu sunt de lepadat nici jocurile, in unele situatii putandu-se dovedi utile.

Lasă un răspuns