Lampadare

Stie cineva ce inseamna lampadare ? La ce se refera acest termen? Sunt niste suporturi verticale pe care sunt montate becuri sau lampi. Este un fel de veioza moderna (mi s-a facut observatie: vezi ca „modern” ar apartine epocii moderne, contemporan ar fi cuvantul potrivit; asa o fi).

Daca nu stiati va spun eu: lustra din perete e o chestie care se schimba foarte rar, insa alte chestii (veioze si alte corpuri de iluminat) pot fi schimbate constant. Asa ceva poti face cadou, orice chestie utila la birou putandu-se dovedi un dar ideal. Desi am un mare dubiu: daca un ceas facut cadou unei persoane poate insemna faptul ca acea persoana e cam intarziata, ma intreb ce reprezinta un astfel de cadou? Ca acea persoana trebuie luminata la cap? Ca are mintea intunecata? Doar intreb … Daca intreb si cat de romantic e un astfel de cadou zice lumea ca-s nebun. Si totusi: a luat cineva o chestie d-asta cadou persoanei iubite? Iubita mea, tu esti lumina vietii mele, asa ca-ti fac cadou … o chestie care sa te lumineze 🙂 Sounds good 🙂

Legat de chestiile astea, prin magazine este o intrecere continua de lucruri pentru birou. Majoritatea inutile. Tot felul de bile care se plimba, de clepsidre, de mingi anti-stres… Lampile care de care mai fistichii completeaza un tablou deja incarcat. Imi povestea cineva mai demult ca a fost in biroul unei amice si n-o recunostea. Ea, altfel o tipa destul de modesta, avea biroul plin de chestii. Iar unele de-un snobism rar. Cand a intrebat-o de unde sunt, aceasta i-a raspuns: de la colegi, primite cadou; asemenea cadouri se fac in firma. E firesc: daca faci cadou o chestie de birou esti sigur ca aceasta va fi folosita (sau macar expusa). Trebuie sa te asiguri ca al tau cadou este folosit, nu?

Salutari LUMINOASE tuturor!

Lasă un răspuns