Lectii de dans

De ce as lua lectii de dans? Dansul trebuie sa-l simti, nu sa-l inveti. Este ilogic sa inveti o chestie pe care trebuie s-o faci instinctual.

De ce as lua lectii de dans? Dansez doar cand sunt printre prieteni. Ma fac de ras printre prieteni?

De ce as lua lectii de dans? Dansez doar cand sunt beat.

De ce as lua lectii de dans? Oricum nu voi dansa niciodata profesionist.

De ce as lua lectii de dans la 30 de ani? E prea tarziu …

De ce as lua lectii de dans? Eu STIU sa dansez …

Va suna cunoscute toate astea? Probabil ati gandit si voi asa. Sau inca o mai faceti. Iar prieteni care sa gandeasca asa sigur aveti.

S-a ajuns la situatia, sa-i zicem ciudata, in care lectii de dans iau doar viitorii miri. Obiectivul este simplu: sa stie sa danseze la PROPRIA nunta. Nu conteaza ce se intampla la nuntile altora. De ce ar conta?

Iar diversele stiluri de dans is pentru profesionisti. Swing, Rumba, Salsa, Bolero … Ce-s astea? Pentru unii e imposibil sa le tina minte numele. Cum adica, sa si stie sa le danseze?

De ce nu merge lumea sa ia lectii de dans? Care sunt motivele? Pai:
– El, barbatul, nu stie sa danseze. E firesc. Femeia lui, ca sa ne exprimam manelistic, nu poate merge fara el. Nici nu incearca. Oricum, se stie deja ca barbatul nu stie sa danseze.
– El, barbatul, e la alt nivel decat femeia. Mai jos. Mult mai jos de cele mai multe ori Daca merg amandoi el o face de ras pe ea. Asa ca mai bine stau acasa.
– Lipsa de timp este invocata deseori. Iti poti petrece altfel putinul timp liber. Da-l incolo de dans.
Cand m-a cunoscut nu stiam sa dansez. Acu’ de ce vrea ca eu sa invat asta? Daca stiam acu’ 10 ani nu ma mai lua… Este valabil in ambele sensuri.

Cel mai bine este sa inveti de mic sa dansezi. Daca nu, de tanar. Macar cand esti student si ai timp sa si exersezi pasii. Altfel, la 40 de ani nu prea mai ai parte de petreceri. Tu inveti acolo sa dansezi, insa unde iti vei putea etala pasii? De 2 ori pe an, la nuntile ultimilor prieteni ramasi burlaci?

Daca nu ati invatat inca sa dansati, mergeti de luati lectii de dans de la ArthurMurray.ro. Au faima buna pe internet si nu par deloc scumpi. Salutari RITMATE tuturor!

Lasă un răspuns